GAMBAR PRODUK


05 July 2019

Suplemen Kesihatan Semasa Haji atau Umrah

July 05, 2019 0 Comments

Musim Haji sudah tiba. Tahniah pada yang bertuah terpilih menunaikan Haji pada tahun ini. 

Segala persiapan sudah dibuat. Bila disana kita pasti nak buat ibadah yang terbaik. So kesihatan kita pun mesti terjaga. 

Salah satu cara adalah dengan siapkan bekalan suplemen yang sesuai semasa beribadah nanti. 

Badan sihat ibadah terjaga. Semoga peroleh Haji yang mabrur. Amiin

Sini Yati sertakan setiap kebaikan dari suplemen yang sesuai. 

KEBAIKAN SETIAP PRODUK DALAM SET KESIHATAN HAJI DAN UMRAH SHAKLEE

Vita-lea – Multivitamin untuk membekalkan nutrisi yang lengkap dan cukup kepada kita kekal cergas dan bertenaga sepanjang masa di tanah suci.

Performance Drinks – Minuman tenaga yang digunakan oleh para atlit antarabangsa. Minuman ini sebagai bekalan supaya tidak terdehidrasi, mengekalkan stamina. memang boleh minum air zam-zam atau sebagainya tp takut pula klu anda akan selalu ke tandas. Jadi, PD penyelesaiannya.

Garlic – Berfungsi sebagai antivirus dan anti jangkitan kepada penyakit sejurusnya sebagai perisai kepada sistem imun badan anda sepanjang ibadah Haji.

Vitamin C – Meningkatkan imunisasi tubuh badan untuk melawan penyakit. Jarang selesema dengan vitamin C’ungkapan inilah selalu di dengar oleh pelanggan-pelanggan kami yang mengambil vitamin C. Vitamin C sangat sesuai untuk membina sistem imun dan mengurangkan risiko selesema dan tidak sebabkan kulit kering dan bersisik

Ostematrix – Mengelak kekejangan kaki akibat berjalan jauh. Membekalkan kalsium bagi menguatkan tulang untuk ibadah-ibadah yang memerlukan kekuatan fizikal di sana.

Omega guard – Mengurangkan sakit kepala, meningkatkan sistem imun tubuh, memelihari fungsi fungsi sendi dan anti-radang.





Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

03 July 2019

Testimoni Pengguna Vita C Shaklee

July 03, 2019 0 Comments
         
Vitamin C Shaklee

❤️Anda makan 7.5 biji oren bersamaan dengan anda consume 1 biji Vitamin C Shaklee..
Bukan tu je...
❤️ Consume shakle vitamin C setiap hari anda akan👇🏻

✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit .
✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata .
✅ Mengatasi masalah kulit sunburn .
✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan .
✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi .
✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh .
✅ Mengatasi masalah jerawat .
✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas

❤️Jimat tau!! 1 botol tahan 6 bulan 😍

Jom Lihat Testimoni dari pengguna Vita C Shaklee👉
.








Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Kelebihan Vita C Shaklee

July 03, 2019 0 Comments

3x Vit C SR Percuma 1x Vit C Chew! 

Kenapa mesti cuba Vitamin C Shaklee ⤵️
.
💫 Boost Natural Kolagen
💫 Tingkatkan imunisasi
💫 Bantu kekalkan awet muda
💫 Atasi masalah insomnia
💫 Baiki sistem pendarahan
💫 Mencegah penyakit berjangkit 
💫 Cerahkan kulit 
💫 Mengawal kulit berminyak
💫 Lindungi kulit dari radikal bebas
💫 Bantu masalah sunburn
💫 Memberikan tenaga
.






Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Promosi Shaklee Julai 2019

July 03, 2019 0 Comments


Wow wow wow..❗❗❗
Promosi Julai 2019

▶ Sustained Release Vita-C Beli 3 dapat 
percuma 1 Chewable C-Plus

▶ Zinc Plus Beli 3 percuma 1

▶ 30% Off Shaklee Item untuk Baby 

▶ Set Kombo Belian YOUTH 

Dapatkan vitamin untuk seisi keluarga anda sekarang ok 😍


Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

17 June 2019

Promosi Shaklee 5 Hari Saja

June 17, 2019 0 Comments

Shaklee Promosi 5 hari buat mereka yang nak.......meh baca saranan saya

💥Nak Puasa?
saya saran ESP masa sahur 
Bertenaga sepanjang hari, inshaAllah
Protein tulen ni

💥Nak Detox?
saya saran DTX bagus untuk kesihatan hati, tapis toksin2x dengan efiksyen

💥Tak suka minum susu tu?
saya saran ambil kalsium OSTEMATRIX setiap malam

💥Selalu rasa tak sihat? boleh ikhtiar dengan NUTRIFERON berfungsi sebagai immune booster

💥Nak tenaga booster pulak? Maka COQTROL-Plus lah jawabnya..sila2x order buat mereka yang selalu keletihan atau untuk kesihatan jantung

💥Dan yang paling HOT Seller
Premium produk ni sebab hanya Shaklee Exclusive produk ni : VIVIX 
Banyak kebaikan dalam satu botol elok sangat bagi hadiah pada mak ayah

Hanya untuk 5 hari ye Offer ni
Bermula 19-23 Jun 2019

Nak order?
Boleh order sendiri iaitu melalui sistem Shaklee

www.shaklee2u.com.my 

Atau boleh order melalui saya
Hanya wasap saya ya

http://www.yati.com.wasap.my/60193024241/ShakleeCRAZYSALE

Terima kasih dan moga sihat selalu
Selamat Berpuasa 6 dibulan Syawal

Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

BACK TO HOMEPAGE