Saturday, 3 August 2019

Promosi Vivix Shaklee Murah Ogos 2019

Promosi Vivix
Dah lama terliur nak rasa Vivix ni. Ramai sungguh yang cakap keberkesanan vivix ni. Bila la nak ada Promosi Murah.
Tengok ni
👇


HARI INI tuan-tuan dan puan-puan . Bulan Ogos 2019 ni Shaklee dah announce Vivix ade promo gempak! 

🍷Beli 2 Botol Vivix Diskaun 5%
       Harga RP (RM902.50) 

🍷🍷Beli 6 Botol Vivix PERCUMA 1 Botol 
         "Maksudnya dapat 1 Botol yang
                Bernilai RM475"
        Harga RP (RM2850) 

Best kan Promosi Vivix ni Murah sangat ni. Berbaloi-baloi sangat harganya. Teruskan membaca ya. Di bawah ni ada lebih detail kenapa harganya yati cakap Murah.

Vivix ni adalah suplemen dalam bentuk cecair pekat merah yang bermanfaat untuk kesihatan.

Kenapa perlu dapatkan Vivix? 

💖Produk boleh bantu baiki sel bermula dari DNA lagi
💖Bantu upgrade sel dengan tambahkan enjin sel atau pun mitokondria tempat jana tenaga sel
💖 Bantu badan jadi sihat dan bertenaga
💖Halang berlaku kerosakan sel

Semua nye kait dengan sel la. Sel kan unit yg paling kecik. Dari sel tu la terbentuknya jadi tisu. Dari tisu, terbentuknya jadi organ. Organ pula bergabung membentuk sistem badan.

So, nak betulkan sistem badan, kita mula betulkan sel dulu 🤗

Jadi, siapa je yang boleh amalkan vivix ni?? Semua dari kita boleh amalkan vivix ni. Sesuai sangat. Dah la 1001 macam boleh ikhtiar dengan vivix ni

Biar vivix bantu anda untuk 👇👇👇

-memelihara kesihatan jantung
-memelihara kesihatan otak
-memelihara kesihatan sistem imun
-memelihara kesihatan sendi
-perlindungan antioksidan
-anti penuaan
-merendahkan tekanan darah
-anti kanser 
-merendahkan tahap kolestrol
-menguatkan tulang
-mengurangkan atritis
-anti inflamasi
-menguatkan daya ingatan
-menghalang pembentukan tumor
-mengawal selia insulin (diabetes) 
-membantu glaukoma
-melegakan allergic & lelah
-menghalang alzheimer
-mencegah masalah prostat
-mengawal selia kelikatan darah
-memperbaiki kualiti tidur
-anti depresi
-memperbaiki sel kulit
-melambatkan penuaan
-menghilangkan kedut halus
-memutihkan kulit
-mempercepatkan penyembuhan luka
-membantu luka ibu bersalin cepat pulih
-menghilangkan jeragat/pigmentasi
-meningkatkan daya seksual
-meningkatkan tahap kesuburan
-meningkatkan pengeluaran sperma yg berkualiti


#PROMOSI VIVIX BULAN NI, MACAM MANA PULA?? 

Begini nilai cash back untuk pembelian vivix bulan ni
2 botol = RM36.10
4 botol = RM115.52
6 botol = RM250.80


Ingat ya hanya Ogos 2019 ni, Beli 6 botol, percuma 1 botol yang bernilai RM 475 lah..Saranan Yati kan kumpul order sama-sama dengan kawan-kawan atau ahli keluarga yang lain. Grab terus 1 set 6 botol vivix. Best kan😍
Wehuuu

Udah la jimat 5% (lebih kurang RM30+) untuk setiap 2 botol. 

4 botol jimat 10% 
6 botol jimat 15%


Lagi sekali yati ingatkan ye penjimatan ni BULAN INI SAHAJA tau. BULAN OGOS 2019 SAHAJA. Beli Vivix ini dapat lagi 

💸FREE MEMBERSHIP
💸FREE POSTAGE 
💸Rebate bermula dari RM30+

Lagi best Yati ajarkan cara ambil Vivix dengan cara yang berkesan mengikut masalah yang dihadapi. 👍


Macam mana nak order?
Apa tunggu lagi klik je Wasap Yati
#FASTRESPOND

🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar
Continue Reading

Friday, 2 August 2019

Promosi Merdeka Shaklee Ogos 2019

Promosi Shaklee Ogos
1 Ogos 2019 menjelang tiba. Bulan Ogos ni istimewa untuk Yati kerana ini bulan kelahiran puteriku "Ummu Hanani". Tahun ni genap la 8 tahun si kakak cantik manis ni. 
Bulan Ogos juga Bulan kemerdekaan buat Malaysia tercinta. Tahun 2019 ini ditambah lagi dengan Bulan Zulhijjah iaitu bakal menyambut AidilAdha 10 Ogos Nanti. 

Sini Yati bukan nak cerita pasal merdeka atau AidilAdha tapi nak show off Promosi Shaklee Ogos 2019.

💞PROMOSI VIVIX
💞PROMOSI SHAKLEEBABY
💞PROMOSI YOUTH 
💞PROMOSI Jom Shaklee

Banyak kan Promosi bulan Ogos ni. Yati jelaskan dengan lebih detail ye. 

1. PROMOSI VIVIX
👉🏼👉🏼 Belian 6 Botol PERCUMA 1 Botol
Harga RP (RM2850) 

Promosi Vivix
👉🏼👉🏼Belian 2 Botol Diskaun 5%
Harga RP (RM 902.50)

Apa yang dapat bila buat belian Vivix ni
✔️PERCUMA KEAHLIAN Shaklee RM65
✔️ PERCUMA postage RM10
✔️Bonus Tunai  RM 250+
✔️ Dapat Percuma 1 botol yang bernilai RM475 (T&C) 

Lihat kelebihan Vivix

2.PROMOSI SHAKLEEBABY
Shakleebaby
👉🏼👉🏼Belian  1 Botol Free 1 Botol
Samaada 
💞Soothing Lotion 
(Harga Retail RM137.50)
ataupun 
💞Massage Oil
(Harga Retail RM98.75)

3.PROMOSI YOUTH MASK (Extended) 

Youth Mask
💐GOLD + GOLD ( For dry skin )
💐CLAY + CLAY ( For oily skin )
💐GOLD + CLAY ( For combination skin )
(Harga Retail RM 297.50)

Anda boleh pilih nak gabungan yang mana satu
Selain tu, anda juga akan dapat freegift iaitu :
Freegift Youth Mask

🔸YOUTH Facial Brush
🔸YOUTH Organza Bag
🔸YOUTH Mask Usage Guide (Eng) 

4.PROMOSI JOM SHAKLEE (Extended) 

🍷Belian 2 Botol Vivix hanya RM684

😎Belian Youth Starter Set Hanya RM612

💞Belian Daily Essential Set Hanya RM736. 20

🔸Vivix.                  🔸ESP
🔸Vitalea.             🔸S.R Vita C Plus
🔸Omega Guard   🔸BComplex

Akan dapat lagi kelebihan dengan belian Set Jom Shaklee ini :

🔥Dapat Harga Ahli
🔥FREE KeAhlian
🔥Dapat Lagi Diskaun 10%
🔥Dapat Bonus Cash Back Rm30+
🔥FREE Exclusive Paperbag
🔥FREE Delivery 


Best kan Promosi bulan ini. Banyak sangat kelebihan yang kita dapat. Nak tahu lebih detail setiap items Shaklee boleh review terus dalam blog ini.

Atau klik je Wasap Yati.
#Fast Respond

Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading

Friday, 5 July 2019

Suplemen Kesihatan Semasa Haji atau Umrah


Musim Haji sudah tiba. Tahniah pada yang bertuah terpilih menunaikan Haji pada tahun ini. 

Segala persiapan sudah dibuat. Bila disana kita pasti nak buat ibadah yang terbaik. So kesihatan kita pun mesti terjaga. 

Salah satu cara adalah dengan siapkan bekalan suplemen yang sesuai semasa beribadah nanti. 

Badan sihat ibadah terjaga. Semoga peroleh Haji yang mabrur. Amiin

Sini Yati sertakan setiap kebaikan dari suplemen yang sesuai. 

KEBAIKAN SETIAP PRODUK DALAM SET KESIHATAN HAJI DAN UMRAH SHAKLEE

Vita-lea – Multivitamin untuk membekalkan nutrisi yang lengkap dan cukup kepada kita kekal cergas dan bertenaga sepanjang masa di tanah suci.

Performance Drinks – Minuman tenaga yang digunakan oleh para atlit antarabangsa. Minuman ini sebagai bekalan supaya tidak terdehidrasi, mengekalkan stamina. memang boleh minum air zam-zam atau sebagainya tp takut pula klu anda akan selalu ke tandas. Jadi, PD penyelesaiannya.

Garlic – Berfungsi sebagai antivirus dan anti jangkitan kepada penyakit sejurusnya sebagai perisai kepada sistem imun badan anda sepanjang ibadah Haji.

Vitamin C – Meningkatkan imunisasi tubuh badan untuk melawan penyakit. Jarang selesema dengan vitamin C’ungkapan inilah selalu di dengar oleh pelanggan-pelanggan kami yang mengambil vitamin C. Vitamin C sangat sesuai untuk membina sistem imun dan mengurangkan risiko selesema dan tidak sebabkan kulit kering dan bersisik

Ostematrix – Mengelak kekejangan kaki akibat berjalan jauh. Membekalkan kalsium bagi menguatkan tulang untuk ibadah-ibadah yang memerlukan kekuatan fizikal di sana.

Omega guard – Mengurangkan sakit kepala, meningkatkan sistem imun tubuh, memelihari fungsi fungsi sendi dan anti-radang.





Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading