GAMBAR PRODUK


10 May 2019

Tips Ibu Menyusu Di Bulan Puasa

May 10, 2019 0 Comments

Bila bulan puasa pasti para ibu menyusu berfikir nak puasa ke tidak ni.
Larat ke nak puasa. Nanti susu drop pula.

Inilah persoalan para ibu menyusu.

Jom ikuti cara yati yang mana menyusu tapi dapat puasa penuh
⤵️

Tahun ni berpuasa dengan menyusu anak umur 1 Tahun pula.
Dah duduk rumah mesti la nak mengempeng je.

Tapi Alhmdulillah Yati kuat untuk berpuasa macam tahun lepas juga.

Tips yang Yati amalkan. 

1. Mindset kena positif.
2. Kuantiti air yang diambil juga mesti cukup
3. Banyakkan sumber Sayuran dan buah-buahan segar
4. Sokongan keluarga terutamatanya suami.
Sebabnya bila suami bagi sokongan bolehlah kita dapatkan Mana-mana suplement yang sesuai bila untuk ibu menyusu berpuasa ni.
5. Pilihlah suplement yang tinggi sumber protein dan juga multinutrien.


Apa pula Rahsia Yati? 

Persediaan bila bulan puasa tiba. Yati pasti akan memilih suplemen yang bersesuai untuk ibu menyusu.

Pilihan Yati pastinya Set puasa Shaklee

🔸SAHUR = ESP + MEALSHAKE + Kurma
(bertenaga, kenyang, susu pekat dan banyak)
🔸BERBUKA = PERFORMANCE DRINK + MEALSHAKE
(kekal tak dah dahaga tak terhidrat, bertenaga)

Para ibu patut cuba rahsia yati ni.
Takkan menyesal kerana Yati sendiri dah 5tahun amalkan rahsia ini.

Lagi seronok tahun ini Performance drink ada perisa baru yang lagi sedap bila di cuba pasti jatuh cinta berkali-kali.


Mana nak dapatkan suplemen ini.

Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

28 April 2019

Vivix Shaklee Bantu Perokok Tegar Berhenti

April 28, 2019 0 Comments

Pelbagai cara sudah di cuba untuk berhenti merokok. Tapi masih tidak dapat atasi ketagihan merokok ini. Setiap masalah pasti ada penyelesaian kan?

Jom cikedout apa yang Yati nak ceritakan ini. Pasti terasa macam alaa.. Kenapa lah tidak jumpa benda ini lama dulu. Dah banyak berhabis ni. 😪

Dah tahu ke apa itu Vivix?
Boleh lihat di entri ini
➡️ Apa itu Vivix? 


Ok. Bagaimana pula vivix shaklee ini boleh membantu perokok tegar berhenti merokok ?

1. Vivix Menghilangkan Ketagihan Nikotin

◆ Nikotin adalah antara bahan utama dalam rokok. Apabila perokok menghisap rokok, nikotin yang disedut tadi akan meresap ke dalam tubuh, termasuklah salur darah, sehinggalah ke dalam sel tubuh. Nikotin ini lah akan menyebabkan ketagihan merokok. Vivix akan mendetokskan nikotin tadi dari dalam darah, organ, otak dan sebagainya. Apabila nikotin sudah tiada, maka rasa ketagihan merokok tu akan hilang.
.
2. Menghilangkan Kesedapan Rasa Rokok.

◆  Orang yang merokok akan ada rasa satu feeling apabila dia hisap rokok. Sebab tu, apabila mereka mula berhenti merokok mereka merasa lain macam. Tapi dengan vivix, tiada lagi rasa kesedapan rasa rokok tu.
.
3. Kurangkan simptom Withdraw Bila Berhenti Merokok.

◆ Seperti yang kita tahu, apabila seseorang nak berhenti merokok secara mengejut akan menyebabkan mereka mengalami masalah kesihatan lain. Ini adalah kerana badan mereka terkejut dengan kedaaan yang tidak biasa (tidak merokok)Tapi dengan pengambilan VIVIX dan DTX Complex membantu badan untuk mendetoks kan segala benda berbahaya akibat merokok yang ada dalam organ badan kita terutamanya hati. DTX Complex memang di khaskan untuk hati yang rosak !Ini adalah kerana kandungan Vivix Shaklee itu sendiri yang bersifat antioksida yang sangat tinggi. Terhasil daripada buah anggur muscadine yang sangat tinggi kandungan revestrolnya.
.
Bagi mereka yang merokok, setiap sedutan daripada rokok itu menghasilkan beribu-ribu radikal bebas masuk dalam tubuh badan. Bayangkan satu batang rokok berapa kali sedutan .

Setelah mencuba Vivix ini apa yang dirasainya? ⤵️

VIVIX Shaklee bertindak untk menggantikan sel-sel yang telah rosak dengan sel-sel baru . Selepas beberapa hari mengambil sesudu teh, perokok akan merasakan seperti pahit bila mahu merokok. Seolah-olah seperti pertama kali mencuba rokok. Penyakit yang dikaitkan dengan merokok adalah penyakit jantung. Dengan vivix, bukan sahaja boleh hilangkan ketagihan merokok namun membantu untuk kurangkan masalah sakit jantung. Tetapi perlu konsisten pengambilannya.

BEBERAPA TESTIMONI YANG BERJAYA


Mahal ke Harga vivix ini? 
Cuba fikir mana lagi mahal bila bandingkan dengan Harga rokok yang di ambil berkotak-kotak setiap hari.
Contoh :
1 kotak = RM15
Sehari 3 kotak = RM45
Sebulan =???? Bukan ke RM1K++

Tapi Vivix ni bila beli 2 botol tak sampai pun RM1K ye.
Dapat macam-macam FREE lagi tau🤩



Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia

COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

23 April 2019

Krim Ajaib Herbal Blend Shaklee

April 23, 2019 1 Comments

Apa Keistimewaan Herbal Blend® Multi-Purpose Cream?
========================================

✏Dingin pada kulit
✏Ekstrak herba semulajadi
✏Tidak berminyak
✏Mudah meresap
✏Aroma menyenangkan
✏Mudah digunakan
✏Mudah dibawa
✏Sesuai untuk semua golongan
✏Dijamin berkesan
✏Halal
✏Tanpa paraben dan steroid

========================================
Apa Fungsi Herbal Blend® Multi-Purpose Cream?
========================================

🔮Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
🔮Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 
🔮Menghilangkan luka dan merawat eczema
🔮Melegakan gigitan serangga / nyamuk
🔮Merawat kulit gatal
🔮Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
🔮Losyen harian untuk kulit kering
🔮Krim urut badan lenguh
🔮Merawat kesan luka melecur 
🔮Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat
🔮Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
🔮Ubat luka atau melecur
🔮Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
🔮Menghilangkan parut
🔮Losyen harian
🔮Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
🔮Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda
🔮Membuang selulit serta  memecahkan lemak 

===================
Siapa yang boleh guna?
==================

💖Bayi
💖lelaki mahupun wanita 
💖Pesakit Ekzema ( masalah kulit )
💖Bakal ibu yang bakal menimang cahaya mata / bayi
💖Mereka yang mahu kempiskan perut buncit dan berlemak
💖Mereka yang mahukan kulit sentiasa cantik dan lembut
💖Mereka yang sering demam
💖Kanak-kanak yang sering berkudis dan gatal-gatal badan
💖Warga emas


Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

20 April 2019

Nisfu Syaaban 15 Hari ke arah RAMADAN

April 20, 2019 0 Comments


Malam Nisfu Sya’ban
1440H bersamaan 20 April 2019

Apakah kelebihan malam nisfu sya’ban?
Banyak kelebihan malam nisfu sya’ban, antaranya malam ini adalah terbukanya pintu langit dan malam dimakbulkan doa.

Malam Nisfu Syaaban juga dipanggil:

Lailatul Mubarakah (malam keberkatan),
Lailatul Baraah (malam pelepasan),
Lailatul Qismah wal-taqdir (malam pembahagian dan penentuan)
Lailatul Takfir (malam mengkifaratkan dosa).
Lailatul Ijabah (malam diperkenankan doa),
Lailatul Syafaah (malam syafaat)
Lailatul Idil Malaikah (malam raya malaikat).
Lailatul Hayat (malam hidup), iaitu malam yang tidak dimatikan apabila seseorang menghidupkan malamnya.

Doa Allah beri kita kekuatan untuk beribadah aamiin

Sempena Bulan RAMADAN bakal tiba jangan lupa pengambilan suplemen sihat dari Shaklee untuk tingkatan kecergasan sepanjang hari berpuasa🤩


Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
➧Whatsapp : Shakleeyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

03 April 2019

Shaklee Promosi Murah APRIL 2019

April 03, 2019 0 Comments



Selepas habis promosi Murah istimewa Shaklee bulan FEB lepas. Ramai sungguh yang mencari Promosi Murah itu. 
Mana tidak harga tak masuk akal bila beli dapat Harga Ahli tambah lagi diskaun 10%.
Hampir 20% Diskaun la siapa yang beli. 


Tup-tup 1 April 2019.
Sekali lagi Shaklee umumkan ada PROMOSI MURAH ini. 

Wahhh. 😱
Dapat berjimat sehingga 20% Diskaun lagi la ye. 
Ini hanya untuk yang DAFTAR AHLI BARU SAHAJA tau. 
Kami yang Ahli lama ni tak dapat harga MURAH ini. huhu🤤

Jom lihat apa PROMOSI APRIL 2019 

Dengan belian 1 set dari mana-mana set Jom Shaklee Set ini:
.
♥️DAILY ESSENTIAL- ada 6 item barangan Produk Shaklee 
-Vivix
-Esp
-Omega
-Vita C
-Vitalea
-Bcomplex
Bayaran  Hanya RM818

Atau
♥️ YOUTH STARTER PACK 
- Bayaran RM612

Atau
♥️2 BOTOL VIVIX - 
Bayaran hanya RM 684 
-Jimat sehingga RM266


DAN
LAYAK DAPAT⤵ .
🎁Dapat Terus Harga Ahli lebih 20%
🎁Lagi DISKAUN 10% !
🎁PERCUMA Ahli jimat ~RM65~
🎁PERCUMA Pos Jimat ~RM10~
🎁PERCUMA Setiap Set ada Hadiah
🎁Dapat bonus TUNAI masuk akaun 5%- 8% 😍


Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
➧Whatsapp : Shakleeyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

BACK TO HOMEPAGE