Tuesday, 26 December 2017

Monday, 25 December 2017

KEHAMILAN + BERPANTANG + MENYUSU


Pemakanan Kunci Kehidupan
Kekurangan Vitamin, Nutrien Sewaktu Hamil mejingkatkan risiko kecacatan Kelahiran, komplikasi kepada ibu dan bayi.
Ibu Hamil , berpantang dan Menyusu, jaga pemakanan dan pastikan Vitamin yang cukup untuk bayi anda 
- Shaklee @ Harian Metro 26.11.17 (Ahad)



PAKEJ FULL PACK SET 3 IN 1 - Lebih MUDAH dan JIMAT

Continue Reading

Sunday, 24 December 2017

Saturday, 23 December 2017

Sustained Release Vita-C Plus Shaklee


Pasti semua kenal apa itu Vitamin C??? Vitamin C atau dikenal dengan 
asid absorbic ini mempunyai peranan yang sangat penting dalam 
pembentukan kolagen yang membantu meningkatkan sistem imuniti tubuh 
serta membantu penyerapan zat besi dan selalunya dikaitkan dengan buah oren..betul tak??



Banyak manfaat vitamin C ni

Continue Reading

Thursday, 21 December 2017

ESP OH ESP



Siapa pernah minum ESP pasti rasai setiap titisan nikmat kelazatannya..tak dapat bayangkan bila putus stok ESP..satu igauan lah..bila dah tong dah hmpir licin terus penasaran kan?

Yati pernah alami semua ni..stok sendiri pun licin dalam tong....๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

Mana tak nya banyak tak terkata manfaat ESP ni tau❗❗❗

Continue Reading

Tuesday, 19 December 2017

VIVIX SHAKLEE





Alhamdulillah..itulah tanda syukurnya bila pengemar VIVIX dah rasa jatuh cinta bila Vivix sangat Berkesan pada mereka. Syukur Allah..
Kesihatan Tidak boleh diukur dengan wang kan. Apatah lagi melihat senyuman kegembiraan mereka yang tidak hanya bergantung pada ubatan-ubatan :)

Itulah penangan Vivix shaklee๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Continue Reading