Tuesday, 24 April 2018

BERJAYA CAPAI PHD MENYUSU DENGAN SET SHAKLEE


SUSU IBU ERATKAN KASIH SAYANG 

Tak pernah terfikir rupanya ada makanan tambahan untuk banyakkan susu. 
Sebelum ni ingatkan cuma urut dan jaga perasaan je 
supaya sentiasa positif dan hepi. 
Sehinggalah berjumpa dengan SET MILKBOOSTER SHAKLEE. 
Memang best dan susu banyak sangat..
bila susu banyak baby pun kenyang senang hati gitewww ๐Ÿ˜„

Apa yang bestnya Set Menyusu Shaklee ni? 

Melengkapkan nutrient penting yang membantu penghasilan susu badan, sekaligus menghasilkan susu yang banyak dan berkhasiat untuk anak kita.๐Ÿ˜Š

KELEBIHAN SET MENYUSU SHAKLEE

๐Ÿ’• meransang pengeluaran susu badan 
๐Ÿ’• memekatkan susu badan, buat bayi rasa kenyang
๐Ÿ’• membekalkan tenaga
๐Ÿ’• mencantikkan kulit ibu dan bayi
๐Ÿ’•memberi kesihatan menyeluruh pada ibu dan bayi
๐Ÿ’• membantu menurunkan berat badan ibu selepas bersalin
๐Ÿ’• memberi kalsium pada ibu dan bayi
๐Ÿ’• menguatkan tulang dan rambut ibu dan bayi
๐Ÿ’• menganjalkan aset ibu

Sambil menyusu sambil mommy boleh selim dengan cepat 

Cadangan untuk Set Menyusu Shaklee

SET BUDGET
๐ŸŒบESP + OsteMatrix + Alfalfa Complex



SET PREMIUM
๐ŸŒบESP + OsteMatrix + Alfalfa Complex + Vitalea + B Comp












๐ŸŽ€ Set Menyusu Shaklee ๐ŸŽ€

Antara best seller Supplement Shaklee
Set ni start dari basic sampailah yang premium(lengkap) .
Dan juga boleh digunakan bermula deliver baby sampai la baby dah besar ๐Ÿ˜˜


๐ŸผESP
★ Setiap 850g (satu tin Esp) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.
★ Esp juga mengandungi isoflavone yang bertindak sebagai hormon estrogen yang membantu meningkatkan penghasilan susu.
  • memekatkan susu, memberikan rasa kenyang lebih lama untuk ibu menyusu, 
  • paling best kulit mak dan baby pun menjadi gebu hasil pengambilan ESP.
  •  Kandungan protin didalam Esp shaklee mampu memberi tenaga segera kepada ibu untuk berjaga malam menyusu dan untuk kecergasan harian


๐ŸผAlfalfa 
★ Setiap tablet mengandungi 300mg alfalfa dan membekalkan nutrisi yang mana kebanyakannya tidak terdapat di dalam buah2han dan sayuran.
★ 10 biji alfalfa menyediakn nutrisi yang menyamai segelas susu.
  • bertindak sebagai milkbooster. Membanyakkan susu ibu. 
  • Selain memudahkan dan menyerap pengambilan supplement yang lain dengan cepat.


๐ŸผOstematrix

  • memekatkan susu, bantu supply kalsium untuk kekuatan tulang dan gigi ibu menyusu dan baby, 
  • bonus lain kesan consume Ostematrix menghilangkan sakit2 badan, 
  • ibu menyusu especially dalam pantang ni, duduk lama2 buat pinggang sakit. Lenguh2 badan. So ostematrix memang membantu ! ๐Ÿ’ช๐Ÿป
  • Dilengkapi dengan Zat kalsium untuk kesihatan ibu dan penghasilan susu ibu. Nutrisi dalam kombinasi set juga dapat elakkn rasa stress.


๐ŸผLecithin

  •  elak bengkak susu, melancarkan pengeluaran susu


Boleh add on

  • Vitalea juga kerana multivitamin lengkap untuk tubuh badan. So pada Ibu menyusu yang kekurangan vitamin , amalkan pengambilan Vita Lea.  Barulah susu yang dihasilkan betul2 berkualiti.

ESP+ ALFALFA + OSTEMATRIX
Testimoni Set Menyusu.
Ni customer saya. Ambik set nyusu untuk kakak dia yg baru habis pantang. 
Alhamdulillah..
Dapat feedback positif...hepi sangat.
Nak kurus, nak cantik, dalam masa sama tengah nyusu 
dan nak banyakkan susu. Saya cadangkan set ni..



Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..๐Ÿ™‚
๐Ÿฆ‹WHATSAPP :
➧Whatsapp : Shakleeyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

0 comments: