Sunday, 27 May 2018

BESTnya JADI AHLI SHAKLEE




jadi-ahli
JANA INCOME DARI RUMAH !!
SUCCESS BERSAMA BUSINESS SHAKLEE !! SEMUA ORG TAHU TENTANG KEHEBATAN SHAKLEE.. VITAMIN YANG SEMULAJADI DAN BERKESAN !
KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE
Adakah anda tercari-cari bisnes yang boleh anda buat dari rumah dengan pendapatan yang sangat LUMAYAN?
✦Gaji sedia ada tak mencukupi?
✦KOS Perbelanjaan semakin bertambah??
✦Menganngur tiada Pekerjaan
✦Suri Rumah yang mahu membuat side income??
✦Mencari bisness sampingan??
✦Mahu Bercuti Bersama Keluarga secara Percuma??
✦Membeli HARTA seperti rumah dan Kereta dengan tajaan??
BUSINESS TANPA MODAL !!
Tak perlu tinggalkan anak, tak perlu keluar malam dan tak perlu paksa orang join..hanya jual produk secara online melalui fb dan blog?
Atau
Sambil Makan Shaklee , daftar ahli.
↪ dapat harga ahli diskaun 20%-35%
↪ kawan-kawan nak beli bleh jual harga runcit - satu item untung Rm10-rm20 . Dapat duit poket.
↪ makin banyak beli shaklee makin banyak dapat points . Setiap vitamin ada points.
↪ point tu kumpul shaklee bagi CASH RM bentuk Bonus masuk terus ke acc bank kita. Tambah income lagi. Minimum RM24 (Lepas beras 5 kilo + gula + garam ..sapa nak bagi free zaman skrg ni)
Jemput baca di sini ya..
JOM BUAT BISNESS ONLINE DAN SAYA BIMBING ANDA BERSAMA2 MASTER2 YANG BERPENGALAMAN !
Sedikit pengenalan syarikat ya. Shaklee adalah salah 1 pelopor bidang suplemen pertama di US. Melalui penyelidikan lebih 60 tahun, Shaklee mengeluarkan suplemen semulajadi yang berkualiti. Melebarkan sayapnya melalui MLM, Shaklee semakin berkembang lantaran sistem ganjaran yang hebat, adil dan produk berkualiti. Saya jg pd mulanya sgt skeptikal dengan MLM.

Namun, sistem MLM berasaskan produk yang Shaklee tawarkan ternyata berbeza. Di Shaklee, kita menitikberatkan jualan/ sales, bukannya cari downline, kemudian dapat bonus berdasarkan berapa ramai downlines yang kita ada. Jika misalnya kita ada 100 downlines, tetapi sales 0, maka, tiada bonus yang layak kita terima.

Cara utk mendaftar :
1) RM 70 + RM 10(WM)/RM 20(EM) utk postage memberkit, ATAU2) pembelian 200 point, lebih kurang RM 700 akan mendapat keahlian PERCUMA.**yuran ni rm70 utk tahun pertama, utk tahun seterusnya just byr RM 30 sethn utk renew (dapat Voucher Produk Shaklee RM30 utk guna semula. jadi ibarat FREE Renew lah..)
Bila dah register sbg distributor, sis akan dpt Member ID. Jadi, ID tu sis bolehlah 'share' dgn kwn2/fb/family yang nak beli Shaklee. Secara automatik sis akan dpt point (UV). Drp UV inilah Shaklee akan berikan cash rebate jika UV kita 150uv ke atas (dikira setiap bulan). Lagi byk point kita, lagi banyaklah income kita.
Bila jd ahli dpt beli brg dgn diskaun 15%-20% drp retail price. so terpulang pada sis nak jual dgn harga ahli or harga retail. jika sis jual harga retail, bermakna sis sudah dpt untung runcit drp situ. belum masuk cash rebate yg shaklee akan bg lg (setiap tgh bln). untung runcit jg leh kita dpt melalui jualan trial pack. Cara nk buat trial pack? nnt bila sis dah jd distributor, saya akan guide caranya..

saya bagi 1 cth cara pengiraan bonus (cash rebate) :
formula :uv x 3.1 x % ; 3.1 tu faktor/weightage.
contoh :kalau beli dlm rm450 ~ 150uvbonus : uv x 3.1 x % = 150 x 3.1 x 5% = RM23.25
ni contoh jika beli rm450, kalau lebih, lebih la bonus. x perlu maintain, kalau x beli x de bonus, kalau beli dan layak (paling kurang 150uv), ada bonus. bonus ni shaklee akan bank in terus ke akaun maybank / pos cek.
Yg bestnya berbisnes Shaklee ni ialah, x perlu susah2 cari downline dan x perlu nak simpan stok byk2..sbb? kita just boleh place order kpd shaklee thru email, dan shaklee yg akan poskan kpd customer kita, mudah kan? kos postage flat rate rm10, dan jika total order rm800, postage FREE!
Bisnes shaklee ni bisnes kita. Kita sendiri yg tentukan macamana. Tapi jgn risau, kita bisnes secara teamwork. Semua coaching, tutorial, soal jwb, marketing plan, tips, rules, dll, semua kita boleh buat online (dlm closed grup FB) dan jika ada sesi coaching di luar, kita boleh joint jika nak sedut aura drp mereka yg dh berjaya secara face to face.
saya bermula dgn zero, bermula dgn bonus rm25 dan sekarang ALHAMDULILLAH bonus bulanan saya sudah 4 angka! (dah tentu saya mahukan lebih lagi untuk bantu suami, parents, adik beradik dan org2 lain yg memerlukan). Semuanya TAK MUSTAHIL jika kita USAHA!
Kalau berminat, boleh register,cuma bg details saja:
NAMA PENUH
NO IC
ALAMAT
NO AKAUN BANK
PENAMA PERTAMA
EMAIL
NO HP
NAMA SUAMI & No.HP
NO IC SUAMI

Selain Cash Rebate, jika serius berbisnes dan kumpulan bertambah besar, sis juga berpeluang menikmati car bonus, convention (dalam & luar negara), peluang melancong, peluang Umrah & byk lg! (^___^)
Untuk ORDER dan JOIN AHLI hubungi Yati..πŸ™‚
πŸ¦‹WHATSAPP :
➧Whatsapp : Shakleeyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading

TESTIMONI YOUTH SKINCARE BEBAS KIMIA

YOUTH SHAKLEE SATU FENOMENA!!
.
Ramai yang makan hati bila batch pertama SOLD OUT dalam masa 3 hari tu kan?
Jangan risau, stok dah masuk bulan ni dan yang lagi BEST Bulan May ni Shaklee EXTEND lagi PROMOSI yang dapat FREE RADIANT C+E tu tau..😘
.
Korang pelik Kenapa cepat sangat YOUTH licin?
Sebab...⤵️
.
Youth ni lain dari skincare lain yang ada kat pasaran sebab:

πŸ›‘BEBAS dari 1500 bahan kimia terlarang. Memang πŸ’―% bebas.
πŸ›‘SELAMAT untuk mata (telah disahkan oleh pakar mata)
πŸ›‘ TIDAK merensakan kulit (telah diuji oleh pakar kulit)
πŸ›‘ KESAN seawal 7 hari
πŸ›‘ SESUAI dipakai oleh lelaki & wanita bermula remaja hingga warga emas
πŸ›‘ TIADA kesan sampingan
πŸ›‘ πŸ’―% VEGAN (semua bahan adalah dari tumbuhan)
πŸ›‘ TIDAK berbuih
πŸ›‘TIDAK diuji ke atas haiwan
πŸ›‘ SESUAI untuk semua jenis kulit
πŸ›‘ TIDAK menyumbatkan liang pori (Non-comedogenic) .

Shaklee buat CRAZY DEAL 😱!
Rugi kalau tak beli FULL SET SEKARANG sebab korang akan dapat ⤵️⤵️
.
Intensive Treatment & Repair Set (5+1+1)
🌟 Luminious Gel Oil Cleanser
🌟 Perfecting Skin Toner
🌟 Activating Serum
🌟 Age Defense Moisturizer SPF50
🌟 Advanced Renewal Night Cream
.
Dan korang juga akan dapat PERCUMA 
—> Radiance C+E (yang berharga rm400+ 😱

Bukan itu sahaja. Dengan pembelian FULL SET YOUTH, anda juga mendapat : 

—> PERCUMA Keahlian bernilai rm68.90 (secara automatik dapat kesemua kelebihan sebagai ahli)

—-> PEMBELIAN terus dengan harga ahli

—-> PERCUMA Konsultasi exclusive leader kami dan pakai nutritionist Shaklee.

——> CASH BONUS terus ke akaun bank anda pada 14hb hadapan.


JOM YATI SHARE TESTIMONI YANG DAH BERJAYA









Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..πŸ™‚
πŸ¦‹WHATSAPP :
➧Whatsapp : Shakleeyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading

PROmosi BERGANDA VITA C SHAKLEE

Eh... korang tahu ker, Vitamin C Plus Shaklee bulan ni ada promosi? 
Masa ni lah nak dapat harga murah 😍
Siapa tak kenal Berkesan Vitamin C Shaklee ni, 
Sebab Vitamin C ni lah Shaklee Viral orang cari untuk CANTIK!
Apakah kelebihan Vita-c Plus Shaklee ???

• Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 
• Mengurangkan simptom demam 
• Mengatasi masalah jerawat degil 
• Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung 
• Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh 
• Mengurangkan kesan "sunburn" 
• Menjadikan kulit lebih gebu dan melembapkan kulit
• Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 
• Tona kulit menjadi lebih sekata 
• Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 
• Merendahkan tekanan darah tinggi 
• Memastikan saluran darah mengembang dengan baik 
• Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak 
Mencerahkan kulit secara semulajadi  
• Mengimbangkan sistem dalam badan 
• Meningkatkan tenaga dalam badan 
• Menghalang terkena serangan jantung 
•Mengawal komplikasi diabetes

Jom lihat testimoni untuk kulit cantik bila amalkn Vita C ni..



Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..πŸ™‚
πŸ¦‹WHATSAPP :
➧Whatsapp : Shakleeyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar
Continue Reading

Wednesday, 9 May 2018

PROMOSI VIVIX DISKAUN 5% DARI 11-13 MAY 2018

Bagi meraikan kedua ibu bapa kita di bulan May ini..Shaklee telah lancarkan PROMOSI MENGEJUT SELAMA 3 HARI..Bagi yang sedang mencari Hadiah untuk ibu bapa inilah masanya Hadiahkan suplemen terbaik dari Shaklee demi kesihatan Ibu Bapa Kita..ketepikan Harga mahal demi mereka yang tersayang..

*PROMOSI 5% OFF BELI TWIN PACK*
.
anda layak ⤵⤵⤵⤵ 
.
✔ Dapat Harga Ahli Diskaun RM200 
✔ Diskaun lagi 5% Promosi 3 hari sahaja! 11-13 MAY 2018! . 
✔ Automatik PERCUMA yuran KEAHLIAN shaklee JIMAT rm79.50
✔ Tengah bulan depan BONUS RM36
✔ PERCUMA Postage jimat rm10.60

.
- THE BEST SUPPLEMENT. KECANTIKAN DAN KESIHATAN 'ALL IN ONE'. 
.
.
Nak Dapat Harga Special VIVIX klik sini ⤵ http://www.yati.com.wasap.my/60193024241/PromoVivix


APA ISTIMEWANYA VIVIX INI?

- THE BEST SUPPLEMENT. KECANTIKAN DAN KESIHATAN 'ALL IN ONE'.  
.
Jom kita ketahui dulu bahan utama yang terkandung dalam VIVIX ni, adalah ANGGUR MUSCADINE. Anggur ni sangat jarang ditemui dan mempunyai banyak khasiat!
.
Kebaikan VIVIX dapat membantuπŸ‘‡
.
✅Mengurangkan risiko penyakit jantung
✅Mengawal kolesterol
✅Awet muda dan anti penuaan
✅Merencatkan sel kanser dari menjadi lebih serius
✅Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi
✅Mengurangkan komplikasi penyakit kencing manis, darah tinggi
✅Membantu dalam proses penurunan berat badan
✅Menggalakkan kesihatan keseluruhan
✅Membantu pesakit strok dalam proses baikpulih
✅baikpulih ibu lepas bersalin czer/normal

Shaklee Produk BERKESAN.
πŸ‘‰πŸ½Ratusan TESTIMONI.
☘1001 Penyakit Kronik
☘Kesihatan Dan Tenaga
☘Kecantikan Anti Aging
πŸ‚ HALAL πŸ‚LULUS KKM
πŸ‚ 100% Bahan Semulajadi ...

SIAPA PERLUKAN VIVIX INI?
Kita hanya ikhtiar dan tawakal pada DIA kita berserah

Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..πŸ™‚
πŸ¦‹WHATSAPP :
➧Whatsapp : Shakleeyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading

Monday, 7 May 2018

SEMBELIT atasi dengan OSTEMATRIX @ HERBLAX

Perkataan Sembelit itu sangat ditakuti oleh kebanyakan orang terutamanya para ibu2 yang mana bila waktu hamil dan juga berpantang. 

Sembelit bukanlah penyakit sebaliknya gejala yang mempunyai simptom- simptom berikut:

❄Kurang membuang air besar – kekerapan membuang air besar kurang daripada 3 kali seminggu
❄Najis yang dihasilkan daripada pembuangan adalah keras
❄Meneran semasa buang air besar. Pembuangan air besar hanya berjaya dilakukan dengan meneran sepenuh tenaga.
❄Rasa tidak puas walaupun selepas membuang air besar. Sanggup duduk lama di dalam tandas kerana berasa tidak puas membuang air besar.
❄Perut kembung, kejang atau sakit tetapi sukar untuk najis keluar.

Ramai orang selalu mengabaikan masalah sembelit ini. Tahukah anda bila sembelit di biarkan berpanjangan mungkin boleh mengakibatkan buasir? Ia boleh berlaku adalah disebabkan oleh najis yang keras didalam kolon akan meregangkan otot Sphincter. Ini akan mengakibatkan berlakunya pendarahan pada rektum, di mana darah boleh kelihatan di permukaan najis.

Perkara utama dalam merawat sembelit ialah untuk memastikan kita memakan serat dan meminum air dengan cukup.
Namun jika anda dapati sukar untuk mengambil makanan berserat,buah-buahan dan sayuran secara konsisten, anda juga boleh mencuba supplement yg melawaskan pembuangan 
Iaitu OSTEMATRIX @ HERBLAX
.
OSTEMATRIX

Mengandungi

1000 mg  Kalsium
Dari sumber semulajadi

400 mg Magnesium
Tugas dia bawak Kalsium ke tempat-tempat mana yang diperlukan dalam badan kita

400 IU Vitamin D
Untuk make sure Kalsium tadi diserap 100% ke dalam badan kita

Boron
Mineral untuk bantu proses penghasilan tulang

Manganese, Copper, Zinc
Fungsinya untuk aktifkan enzim untuk padatkan tulang. Macam simen yang lekatkan batu bata rumah tapi dalam kes ni, sel tulang

Semua ni penting supaya bila kita amalkan Ostematrix, semua nutrisi ni diserap dalam tubuh kita, barulah dapat kesan yang sepatutnya.

Dan supplement ni tak di reject oleh badan keluar ikut air kencing. So bila tak di reject oleh badan,  tak ada lah possibility untuk dapat Penyakit Batu Karang.

Terbukti secara klinikal tau! :)

HERBLAX

Fungsi herblax adalah untuk membersihkan usus, melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lembut. Orang kata, ia umpama julap yang bersifat lembut.

Herb-lax mengandungi 9 jenis herba yang mampu membantu masalah perut dan usus seperti sembelit, berak tak lawas & menyahkan toksin.
Bonus: Herb-lax juga boleh mengempiskan perut jika anda bernasib baik. πŸ˜€

TESTIMONI




Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..πŸ™‚
πŸ¦‹WHATSAPP :
➧Whatsapp : Shakleeyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading

Sunday, 6 May 2018

Bila ada anak perempuan ?MASALAH KEPUTIHAN dan PERIOD saling Berkait ?

BILA ADA ANAK PEREMPUAN

Anak sulung saya Allah beri seorang perempuan..
Jujur..
Masa dia kecil2 dulu...
Tak rasa sangat cabarannya...
Tapi bila dah besar makin terasa cabarannya...
Mak sentiasa pesan...
Ada anak perempuan jangan ambil mudah...
Jangan buat tak endah...
Tanggungjawabnya berat...
Tugasnya amat besar...
Jaga anak perempuan tak sama dengan anak lelaki...
Bila ada anak perempuan...
Anak perempuan jangan dibeli pakaian seksi2...
Biasakan pakaian menutup 'aurat..
Ajarkan anak anak berpakaian sopan...
Tidak terdedah sana sini...
Tidak ketat menonjol...
Ajarkan mereka erti malu...
Besederhana menikmati zaman kanak2...
Bila ada anak perempuan...
Tak boleh dibiar tidur sana sini...
Harus diajar tidur setempat di dalam bilik...
Bahayanya ada dimana mana...
Jangan percaya kepada sesiapa...
Bila ada anak perempuan...
Ajarkan mereka sentuhan selamat...
Ajarkan mereka sentuhan tidak selamat...
Jangan biarkan anak berseorangan...
Sentiasa temani mereka...
Biar kita susah hari ini...
Dari menangis dikemudian hari...
Bila ada anak perempuan...
Ajarkan mereka tentang harga diri...
Ajar mereka untuk sayang diri sendiri...
Kerana diri mereka sangat berharga...
Bila ada anak perempuan...
Terangkan kepada mereka tentang haid...
Dan kehamilan bila mereka sudah baligh...
Usah malu untuk memberi ilmu...
Bimbang mereka cari di tempat salah...
Bila ada anak perempuan...
Pilihlah rakan untuk mereka...
Kenali juga siapa kawan mereka...
Rakan yang baik menjadi penguat...
Rakan yang nakal menjadi pemusnah...
Bila ada anak perempuan...
Selalulah diperiksa handphone mereka...
Apa yang dikongsi...
Apa yang ditulis...
Ambil tahu...
Bila tiba saat kau lepaskan mereka...
Hidup berjauhan...
Sentiasa ingatkan mereka...
Jagalah diri baik2...
Jagalah maruah diri...
Jagalah maruah keluarga...
Biarlah orang kata kita kolot...
Biarlah orang kata kita syadid...
Bila ada anak perempuan...
Berdoalah...
Mohon dijaga kehormatan diri mereka...
Mohon dijaga keselamatan mereka...
Moga2 Allah lindungi mereka...

HatiYangTenang.
{Kredit Puan Farhan.}

Bila ada anak perempuan ni pasti kena pikir masalah HAID dan KEPUTIHAN
dah memang itu lumrah hidup KEHIDUPAN perempuan yang ALLAH berikan..

PERSOALANNYA??
....HAID tak teratur
....senggugut (period pain)
....keputihan
.....serta gatal di miss V
➡Cadangan terbaik adalah suplemen dari shaklee untuk atasi masalah ini.


Bagaimana suplemen Shaklee ni bertindak?


Alfalfa Complex
  • Mencuci hati, darah dan usus - Alfalfa adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot.
  • Melawan alahan - Memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air dengan berkesan.
  • Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut - Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperacidity, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit.

Garlic Complex
  • antibiotik semulajadi untuk mempertingkatkan sistem imun tubuh, menghalang penyakit berjangkit seperti selsema, kulat, kuman, virus dan yis candida.
  • menghalang alergi - hidung sensitif, sinus, alergi, asthma, selsema dan hepatitis.
  • mempertingkatkan sistem penghadaman - kembung perut, gastrik, ketidakhadaman, malah mampu menentang bakteria H.pylori dan menghalang ulser gastrik. 
  • menstabilkan glukos di dalam tubuh
  • menurunkan kolesterol
  • menurunkan darah tinggi
  • detoksifikasi
GLA Complex
  • Mengeluarkan virus, meningkatkan stamina
  • Menstabilkan hormon dengan mengawal selia estrogen dan testosteron
  • Meningkatkan sistem imun tubuh
  • Mengurangkan inflamasi kulit, eczema, alergi, kegatalan, kulit kering, kurap, tinea, memperbaiki bintik penuaan
  • Meringankan sakit dan bengkak yang terjadi dari rheumatisma, arthritis
  • Menghalang komplikasi diabetes dengan merendahkan gula darah, berkesan untuk diabetes semasa hamil dan usia tua.  Meringankan kebas dan kesakitan disebabkan oleh gula darah yang tinggi.
Semoga dapat memberi penyelesaian kepada mereka yang mengalami masalah ini.
(Jika hamil Alfafa dan GLA akan ditukar kepada Vita C )
πŸ‘‡

Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..πŸ™‚
πŸ¦‹WHATSAPP :
➧Whatsapp : Shakleeyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading

VIVIX IKHTIAR PENYAKIT KRONIK


Rasa dah lama Yati tak up citer pasal Vivix ni kan😁
Vivix ni adalah supplement yang unggul dan hebat dalam produk Shaklee

Pada yang tak memerlukan memang rasa Vivix ni mahal. Tapi bila dah kena sakit tu, akan rasalah apa la sangat nilai Vivix ni jika nak dibandingkan dengan nilai kesihatan..

Ni bukan omong kosong ye..Ada pernah sorang customer ni beli 12 botol Vivix terus dalam satu masa nak bagi mak dia makan
(murah rezeki anak ni berbakti pada mak)

Haaa, yang ni memang jenis faham sangat2 ni nilai sihat tu macam mana

Hebat vivix ni
.
Dalam vivix ada RESVERATROL
.
Resveratrol mampu perbaiki kerosakkan DNA sebegini ,sebab itu,resveratrol kembalikan kesihatan tubuh kita.
.
Vivix juga  melambatkan proses penuaan
.
Untuk membaiki sel
.
Pertahanan sel
.
Tenaga sel
.
Prestasi sel..
.
Sebab tu kualiti vivix molek..walaupun harga mahal tapi bila dah tau kesan nye..mahal tu tak jadi masalah dah..
.
Yang penting nak selalu sihat kn..
.
Setakat ni customer Yati yang mengambil Vivix πŸ‘‰
.
✔Warga emas
✔Mereka yang mempunyai risiko kanser
✔Mereka yang ada keturunan kanser
✔Mereka yang menghidap diabetes
✔Mereka yang ingin menjaga kecantikan kulit
✔Mereka yang tua sebelum masanya (nak awet muda)
✔Mereka yang tinggi kolesterol dalam darah
✔Mereka yang berisiko sakit jantung
✔ Mereka yang nak jaga kecantikan dan awet muda
✔Mereka yang ikhtiar Hamil
✔Mereka yang berpantang normal / czer
✔Mereka yang selepas operation
.
Kenapa vivix jadi pilihan utama..

πŸ‚ HALAL
πŸ‚LULUS KKM
πŸ‚ 100% Bahan Semulajadi

HARGA VIVIX DIPASARAN..


Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..πŸ™‚
πŸ¦‹WHATSAPP :
➧Whatsapp : Shakleeyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading