Sunday, 6 May 2018

VIVIX IKHTIAR PENYAKIT KRONIK


Rasa dah lama Yati tak up citer pasal Vivix ni kan😁
Vivix ni adalah supplement yang unggul dan hebat dalam produk Shaklee

Pada yang tak memerlukan memang rasa Vivix ni mahal. Tapi bila dah kena sakit tu, akan rasalah apa la sangat nilai Vivix ni jika nak dibandingkan dengan nilai kesihatan..

Ni bukan omong kosong ye..Ada pernah sorang customer ni beli 12 botol Vivix terus dalam satu masa nak bagi mak dia makan
(murah rezeki anak ni berbakti pada mak)

Haaa, yang ni memang jenis faham sangat2 ni nilai sihat tu macam mana

Hebat vivix ni
.
Dalam vivix ada RESVERATROL
.
Resveratrol mampu perbaiki kerosakkan DNA sebegini ,sebab itu,resveratrol kembalikan kesihatan tubuh kita.
.
Vivix juga  melambatkan proses penuaan
.
Untuk membaiki sel
.
Pertahanan sel
.
Tenaga sel
.
Prestasi sel..
.
Sebab tu kualiti vivix molek..walaupun harga mahal tapi bila dah tau kesan nye..mahal tu tak jadi masalah dah..
.
Yang penting nak selalu sihat kn..
.
Setakat ni customer Yati yang mengambil Vivix πŸ‘‰
.
✔Warga emas
✔Mereka yang mempunyai risiko kanser
✔Mereka yang ada keturunan kanser
✔Mereka yang menghidap diabetes
✔Mereka yang ingin menjaga kecantikan kulit
✔Mereka yang tua sebelum masanya (nak awet muda)
✔Mereka yang tinggi kolesterol dalam darah
✔Mereka yang berisiko sakit jantung
✔ Mereka yang nak jaga kecantikan dan awet muda
✔Mereka yang ikhtiar Hamil
✔Mereka yang berpantang normal / czer
✔Mereka yang selepas operation
.
Kenapa vivix jadi pilihan utama..

πŸ‚ HALAL
πŸ‚LULUS KKM
πŸ‚ 100% Bahan Semulajadi

HARGA VIVIX DIPASARAN..


Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..πŸ™‚
πŸ¦‹WHATSAPP :
➧Whatsapp : Shakleeyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

0 comments: