Monday, 4 June 2018

PROMOSI JUNE 0% GST

Promosi Shaklee Bulan ini adalah untuk beraya dengan Kulit Cantik dan Kurus ☺
Ditambah lagi dengan berita GEMBIRA di bulan JUNE ini
πŸ‘‡

1) COLLAGEN POWDER SHAKLEE
✔ Diskaun 5% – Beli 2 Kotak
✔ Percuma 1 Kotak – Beli 6 Kotak
20180602_140620
Shaklee Collagen Powder antara yang paling laris sekali di pasaran.
Kebaikan Shaklee Collagen Powder :- 
πŸ’ Menyokong penghasilan kolagen dalam tubuh secara semulajadi
πŸ’ Kulit lebih berseri dan licin
πŸ’ Mengecilkan liang pori
πŸ’ Mengurangkan garisan halus
πŸ’ Mengurangkan kulit kering, menggelupas, kulit lebih lembap & halus
πŸ’ Menjadikan kulit lebih anjal, lembut dan tegang (termasuk payudara & pinggul)
πŸ’ Rambut & kuku lebih kuat, tebal dan bersinar
πŸ’ Menghilangkan pigmentasi penyebab utama jeragat
πŸ’ Mengurangkan tompokan bulat bawah mata
πŸ’ Menjaga kesihatan sendi (pergerakkan lebih aktif)
πŸ’ Melegakan ketidakselesaan mata
πŸ’ Membekal nutrisi & penghidratan
πŸ’ Meningkatkan prestasi tenaga
πŸ’ Memulihkan saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf
πŸ’ Melindungi kulit dari radikal bebas
πŸ’ Membantu pola tidur
πŸ’ Mengurangkan keradangan

Antara Testimoni 




2) CINCH SHAKE MIX
✔ Diskaun 10 % – Beli 2 Tin
✔ GIFT 🎁 Eco Bag – Beli 2 Set Twin
20180602_140705
Terdapat 3 perasa Cinch Shake Shaklee iaitu :-
πŸ’• VANILLA
πŸ’• CHOCOLATE
πŸ’• CAFE LATTE
Apa kelebihan Cinch Shake Shaklee :-
❄ Menyimpan otot sedia ada dan memelihara otot dari rosak
❄ Membakar lemak yang tidak diingini
❄ Mengurangkan inci yang tidak diingini
❄ Makanan segera untuk mereka yang aktif
❄ Tinggi kandungan serat dan memberi rasa puas dan kenyang
❄ Mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan
❄ Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan

❄ Merupakan ‘meal replacement’ yang sihat dan mengenyangkan
❄ Mengurangkan selera makan bagi mereka yang tak boleh control nafsu makan
❄ Memberi tenaga berpanjangan, jadi anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian
❄ Rendah Indeks glisemik iaitu 22
❄ Glisemik yang rendah untuk mengekalkan tahap gula darah yang normal dan mengekalkan tenaga
❄ Penggunaan soya bebas GMO (Non-GMO Soy)
❄ Tiada perasa tiruan, warna dan pemanis
20180603_010238
Antara Testimoni 


20180603_010214

3) YOUTH SKINCARE RENEW & MAINTAIN SET
✔ GIFT 🎁 Limited Edition Wristlet   bernilai RM59.90 yang sangat menarik
✔ PERCUMA AHLI
✔ PERCUMA POS
✔ BONUS TUNAI (14hb bulan depan)
20180602_140604
Antara produk yang terdapat dalam Set Youth SkinCare ialah :- 
➡ LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
🌷 Membersihkan kulit wajah serta boleh bertindak sebagai makeup remover untuk mekap yang ringan.
➡ PERFECTING SKIN TONER
🌷Menanggalkan sel kulit mati, melembapkan kulit dan membekalkan nutrisi pada kulit.
➡ YOUTH ACTIVATING SERUM
🌷Menjana dan memperbaharui kulit pada peringkat sel untuk kulit lebih muda berseri.
➡ AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50
🌷Melindungi kulit daripada sinar matahari, menyuburkan dan melembapkan kulit. Bila pakai pelembap ni dia akan beri efek GLOWING pada kulit.
➡ ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM
🌷Menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur agar kulit nampak lebih muda, halus dan berseri.

Wristlest Raya HP pun boleh masuk sekali.
Senang nak berjalan raya kan.
Paling best dapat PERCUMA dengan belian YOUTH SKINCARE.
Paling penting harga 0% GST.
Antara Testimoni 





4) BARANGAN SHAKLEE BABY
✔ DISKAUN 30% – Beli 2 Set Percuma 1 Set
20180602_140639
Kebanyakkan para ibu berpuas hati dengan Shaklee Baby ni. Penggunaan yang sedikit serta Massage Oil membantu anak-anak menjadi lebih tenang dan mudah tidur malam tanpa kerap terjaga.
Keistimewaan Set Baby Shaklee yang tak ada pada produk lain ialah :-
🌿 Digunakan bahan organik & semulajadi
🌿 PH yang seimbang
🌿 Tidak menimbulkan alahan pada kulit baby
🌿 Diuji oleh pakar pediatrik
🌿 Tidak mempunyai warna tiruan & wangian
20180603_065851
Set ini mengandungi :- 
✔ Gentle Wash 
✔ Lotion
✔ Massage Oil
20180603_065801
20180603_090646
20180603_065819
Shaklee Baby memahami keperluan bayi anda dan hanya menggunakan bahan-bahan semulajadi yang SELAMAT, LEMBUT dan ORGANIK untuk menghasilkan produk penjagaan kulit terbaik untuk bayi anda.
Antara Testimoni 
20180603_090816
20180603_090746
Harga dah murah 0% GST, lagi murah jika Uolls JOIN AHLI hanya dengan RM65 dan dapatkan harga Ahli beserta layak mendapat BONUS BULANAN.

Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..πŸ™‚
πŸ¦‹WHATSAPP :
➧Whatsapp : Shakleeyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

0 comments: