Saturday, 3 August 2019

Promosi Vivix Shaklee Murah Ogos 2019

Promosi Vivix
Dah lama terliur nak rasa Vivix ni. Ramai sungguh yang cakap keberkesanan vivix ni. Bila la nak ada Promosi Murah.
Tengok ni
👇


HARI INI tuan-tuan dan puan-puan . Bulan Ogos 2019 ni Shaklee dah announce Vivix ade promo gempak! 

🍷Beli 2 Botol Vivix Diskaun 5%
       Harga RP (RM902.50) 

🍷🍷Beli 6 Botol Vivix PERCUMA 1 Botol 
         "Maksudnya dapat 1 Botol yang
                Bernilai RM475"
        Harga RP (RM2850) 

Best kan Promosi Vivix ni Murah sangat ni. Berbaloi-baloi sangat harganya. Teruskan membaca ya. Di bawah ni ada lebih detail kenapa harganya yati cakap Murah.

Vivix ni adalah suplemen dalam bentuk cecair pekat merah yang bermanfaat untuk kesihatan.

Kenapa perlu dapatkan Vivix? 

💖Produk boleh bantu baiki sel bermula dari DNA lagi
💖Bantu upgrade sel dengan tambahkan enjin sel atau pun mitokondria tempat jana tenaga sel
💖 Bantu badan jadi sihat dan bertenaga
💖Halang berlaku kerosakan sel

Semua nye kait dengan sel la. Sel kan unit yg paling kecik. Dari sel tu la terbentuknya jadi tisu. Dari tisu, terbentuknya jadi organ. Organ pula bergabung membentuk sistem badan.

So, nak betulkan sistem badan, kita mula betulkan sel dulu 🤗

Jadi, siapa je yang boleh amalkan vivix ni?? Semua dari kita boleh amalkan vivix ni. Sesuai sangat. Dah la 1001 macam boleh ikhtiar dengan vivix ni

Biar vivix bantu anda untuk 👇👇👇

-memelihara kesihatan jantung
-memelihara kesihatan otak
-memelihara kesihatan sistem imun
-memelihara kesihatan sendi
-perlindungan antioksidan
-anti penuaan
-merendahkan tekanan darah
-anti kanser 
-merendahkan tahap kolestrol
-menguatkan tulang
-mengurangkan atritis
-anti inflamasi
-menguatkan daya ingatan
-menghalang pembentukan tumor
-mengawal selia insulin (diabetes) 
-membantu glaukoma
-melegakan allergic & lelah
-menghalang alzheimer
-mencegah masalah prostat
-mengawal selia kelikatan darah
-memperbaiki kualiti tidur
-anti depresi
-memperbaiki sel kulit
-melambatkan penuaan
-menghilangkan kedut halus
-memutihkan kulit
-mempercepatkan penyembuhan luka
-membantu luka ibu bersalin cepat pulih
-menghilangkan jeragat/pigmentasi
-meningkatkan daya seksual
-meningkatkan tahap kesuburan
-meningkatkan pengeluaran sperma yg berkualiti


#PROMOSI VIVIX BULAN NI, MACAM MANA PULA?? 

Begini nilai cash back untuk pembelian vivix bulan ni
2 botol = RM36.10
4 botol = RM115.52
6 botol = RM250.80


Ingat ya hanya Ogos 2019 ni, Beli 6 botol, percuma 1 botol yang bernilai RM 475 lah..Saranan Yati kan kumpul order sama-sama dengan kawan-kawan atau ahli keluarga yang lain. Grab terus 1 set 6 botol vivix. Best kan😍
Wehuuu

Udah la jimat 5% (lebih kurang RM30+) untuk setiap 2 botol. 

4 botol jimat 10% 
6 botol jimat 15%


Lagi sekali yati ingatkan ye penjimatan ni BULAN INI SAHAJA tau. BULAN OGOS 2019 SAHAJA. Beli Vivix ini dapat lagi 

💸FREE MEMBERSHIP
💸FREE POSTAGE 
💸Rebate bermula dari RM30+

Lagi best Yati ajarkan cara ambil Vivix dengan cara yang berkesan mengikut masalah yang dihadapi. 👍


Macam mana nak order?
Apa tunggu lagi klik je Wasap Yati
#FASTRESPOND

🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar
Continue Reading

Friday, 2 August 2019

Promosi Merdeka Shaklee Ogos 2019

Promosi Shaklee Ogos
1 Ogos 2019 menjelang tiba. Bulan Ogos ni istimewa untuk Yati kerana ini bulan kelahiran puteriku "Ummu Hanani". Tahun ni genap la 8 tahun si kakak cantik manis ni. 
Bulan Ogos juga Bulan kemerdekaan buat Malaysia tercinta. Tahun 2019 ini ditambah lagi dengan Bulan Zulhijjah iaitu bakal menyambut AidilAdha 10 Ogos Nanti. 

Sini Yati bukan nak cerita pasal merdeka atau AidilAdha tapi nak show off Promosi Shaklee Ogos 2019.

💞PROMOSI VIVIX
💞PROMOSI SHAKLEEBABY
💞PROMOSI YOUTH 
💞PROMOSI Jom Shaklee

Banyak kan Promosi bulan Ogos ni. Yati jelaskan dengan lebih detail ye. 

1. PROMOSI VIVIX
👉🏼👉🏼 Belian 6 Botol PERCUMA 1 Botol
Harga RP (RM2850) 

Promosi Vivix
👉🏼👉🏼Belian 2 Botol Diskaun 5%
Harga RP (RM 902.50)

Apa yang dapat bila buat belian Vivix ni
✔️PERCUMA KEAHLIAN Shaklee RM65
✔️ PERCUMA postage RM10
✔️Bonus Tunai  RM 250+
✔️ Dapat Percuma 1 botol yang bernilai RM475 (T&C) 

Lihat kelebihan Vivix

2.PROMOSI SHAKLEEBABY
Shakleebaby
👉🏼👉🏼Belian  1 Botol Free 1 Botol
Samaada 
💞Soothing Lotion 
(Harga Retail RM137.50)
ataupun 
💞Massage Oil
(Harga Retail RM98.75)

3.PROMOSI YOUTH MASK (Extended) 

Youth Mask
💐GOLD + GOLD ( For dry skin )
💐CLAY + CLAY ( For oily skin )
💐GOLD + CLAY ( For combination skin )
(Harga Retail RM 297.50)

Anda boleh pilih nak gabungan yang mana satu
Selain tu, anda juga akan dapat freegift iaitu :
Freegift Youth Mask

🔸YOUTH Facial Brush
🔸YOUTH Organza Bag
🔸YOUTH Mask Usage Guide (Eng) 

4.PROMOSI JOM SHAKLEE (Extended) 

🍷Belian 2 Botol Vivix hanya RM684

😎Belian Youth Starter Set Hanya RM612

💞Belian Daily Essential Set Hanya RM736. 20

🔸Vivix.                  🔸ESP
🔸Vitalea.             🔸S.R Vita C Plus
🔸Omega Guard   🔸BComplex

Akan dapat lagi kelebihan dengan belian Set Jom Shaklee ini :

🔥Dapat Harga Ahli
🔥FREE KeAhlian
🔥Dapat Lagi Diskaun 10%
🔥Dapat Bonus Cash Back Rm30+
🔥FREE Exclusive Paperbag
🔥FREE Delivery 


Best kan Promosi bulan ini. Banyak sangat kelebihan yang kita dapat. Nak tahu lebih detail setiap items Shaklee boleh review terus dalam blog ini.

Atau klik je Wasap Yati.
#Fast Respond

Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading

Friday, 5 July 2019

Suplemen Kesihatan Semasa Haji atau Umrah


Musim Haji sudah tiba. Tahniah pada yang bertuah terpilih menunaikan Haji pada tahun ini. 

Segala persiapan sudah dibuat. Bila disana kita pasti nak buat ibadah yang terbaik. So kesihatan kita pun mesti terjaga. 

Salah satu cara adalah dengan siapkan bekalan suplemen yang sesuai semasa beribadah nanti. 

Badan sihat ibadah terjaga. Semoga peroleh Haji yang mabrur. Amiin

Sini Yati sertakan setiap kebaikan dari suplemen yang sesuai. 

KEBAIKAN SETIAP PRODUK DALAM SET KESIHATAN HAJI DAN UMRAH SHAKLEE

Vita-lea – Multivitamin untuk membekalkan nutrisi yang lengkap dan cukup kepada kita kekal cergas dan bertenaga sepanjang masa di tanah suci.

Performance Drinks – Minuman tenaga yang digunakan oleh para atlit antarabangsa. Minuman ini sebagai bekalan supaya tidak terdehidrasi, mengekalkan stamina. memang boleh minum air zam-zam atau sebagainya tp takut pula klu anda akan selalu ke tandas. Jadi, PD penyelesaiannya.

Garlic – Berfungsi sebagai antivirus dan anti jangkitan kepada penyakit sejurusnya sebagai perisai kepada sistem imun badan anda sepanjang ibadah Haji.

Vitamin C – Meningkatkan imunisasi tubuh badan untuk melawan penyakit. Jarang selesema dengan vitamin C’ungkapan inilah selalu di dengar oleh pelanggan-pelanggan kami yang mengambil vitamin C. Vitamin C sangat sesuai untuk membina sistem imun dan mengurangkan risiko selesema dan tidak sebabkan kulit kering dan bersisik

Ostematrix – Mengelak kekejangan kaki akibat berjalan jauh. Membekalkan kalsium bagi menguatkan tulang untuk ibadah-ibadah yang memerlukan kekuatan fizikal di sana.

Omega guard – Mengurangkan sakit kepala, meningkatkan sistem imun tubuh, memelihari fungsi fungsi sendi dan anti-radang.





Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading

Wednesday, 3 July 2019

Testimoni Pengguna Vita C Shaklee

         
Vitamin C Shaklee

❤️Anda makan 7.5 biji oren bersamaan dengan anda consume 1 biji Vitamin C Shaklee..
Bukan tu je...
❤️ Consume shakle vitamin C setiap hari anda akan👇🏻

✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit .
✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata .
✅ Mengatasi masalah kulit sunburn .
✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan .
✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi .
✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh .
✅ Mengatasi masalah jerawat .
✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas

❤️Jimat tau!! 1 botol tahan 6 bulan 😍

Jom Lihat Testimoni dari pengguna Vita C Shaklee👉
.








Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading

Kelebihan Vita C Shaklee


3x Vit C SR Percuma 1x Vit C Chew! 

Kenapa mesti cuba Vitamin C Shaklee ⤵️
.
💫 Boost Natural Kolagen
💫 Tingkatkan imunisasi
💫 Bantu kekalkan awet muda
💫 Atasi masalah insomnia
💫 Baiki sistem pendarahan
💫 Mencegah penyakit berjangkit 
💫 Cerahkan kulit 
💫 Mengawal kulit berminyak
💫 Lindungi kulit dari radikal bebas
💫 Bantu masalah sunburn
💫 Memberikan tenaga
.






Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading

Promosi Shaklee Julai 2019



Wow wow wow..❗❗❗
Promosi Julai 2019

▶ Sustained Release Vita-C Beli 3 dapat 
percuma 1 Chewable C-Plus

▶ Zinc Plus Beli 3 percuma 1

▶ 30% Off Shaklee Item untuk Baby 

▶ Set Kombo Belian YOUTH 

Dapatkan vitamin untuk seisi keluarga anda sekarang ok 😍


Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading

Monday, 17 June 2019

Promosi Shaklee 5 Hari Saja


Shaklee Promosi 5 hari buat mereka yang nak.......meh baca saranan saya

💥Nak Puasa?
saya saran ESP masa sahur 
Bertenaga sepanjang hari, inshaAllah
Protein tulen ni

💥Nak Detox?
saya saran DTX bagus untuk kesihatan hati, tapis toksin2x dengan efiksyen

💥Tak suka minum susu tu?
saya saran ambil kalsium OSTEMATRIX setiap malam

💥Selalu rasa tak sihat? boleh ikhtiar dengan NUTRIFERON berfungsi sebagai immune booster

💥Nak tenaga booster pulak? Maka COQTROL-Plus lah jawabnya..sila2x order buat mereka yang selalu keletihan atau untuk kesihatan jantung

💥Dan yang paling HOT Seller
Premium produk ni sebab hanya Shaklee Exclusive produk ni : VIVIX 
Banyak kebaikan dalam satu botol elok sangat bagi hadiah pada mak ayah

Hanya untuk 5 hari ye Offer ni
Bermula 19-23 Jun 2019

Nak order?
Boleh order sendiri iaitu melalui sistem Shaklee

www.shaklee2u.com.my 

Atau boleh order melalui saya
Hanya wasap saya ya

http://www.yati.com.wasap.my/60193024241/ShakleeCRAZYSALE

Terima kasih dan moga sihat selalu
Selamat Berpuasa 6 dibulan Syawal

Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading

Friday, 14 June 2019

Promo Shaklee June 2019

SPECIAL PROMO JUNE 

Dah ke belum promo untuk bulan ni ? 😬

bulan ni special sangat sebab sempena bulan raya ni,
lepas berbagai juadah bakal terhidang depan mata.

makan tak pandang kiri kanan,
jadi promo omega guard is backkk !

untuk promo kalini;
✅ Beli 3 botol Omega Guard akan dapat 5% diskaun
✅ Beli 3 botol Zinc Plus akan dapat FREE 1 botol 



KELEBIHAN OMEGA GUARD :
🍓 untuk kesihatan jantung kita
🍓 kawal kolesterol dalam badan
🍓 merendahkan paras LDL kolesterol
🍓 membakar lemak dengan lebih cepat
🍓 kesihatan minda dan mata
🍓 kesihatan tulang dan sendi
🍓 membantu memiliki kulit yang cantik.
🍓 bantu masalah asma dan jangkitan sinus
🍓 mengurangkan masalah alahan kulit

KELEBIHAN ZINC PLUS:
🍒 untuk kesihatan kulit
🍒 cepatkan proses penyembuhan luka
🍒 mempertingkatkan sistem imun
🍒 atasi masalah rambut gugur serta melebatkam rambut
🍒 melindungi kesihatan prostat
🍒 bagus untuk kesihatan mata


Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading

Friday, 10 May 2019

Tips Ibu Menyusu Di Bulan Puasa


Bila bulan puasa pasti para ibu menyusu berfikir nak puasa ke tidak ni.
Larat ke nak puasa. Nanti susu drop pula.

Inilah persoalan para ibu menyusu.

Jom ikuti cara yati yang mana menyusu tapi dapat puasa penuh
⤵️

Tahun ni berpuasa dengan menyusu anak umur 1 Tahun pula.
Dah duduk rumah mesti la nak mengempeng je.

Tapi Alhmdulillah Yati kuat untuk berpuasa macam tahun lepas juga.

Tips yang Yati amalkan. 

1. Mindset kena positif.
2. Kuantiti air yang diambil juga mesti cukup
3. Banyakkan sumber Sayuran dan buah-buahan segar
4. Sokongan keluarga terutamatanya suami.
Sebabnya bila suami bagi sokongan bolehlah kita dapatkan Mana-mana suplement yang sesuai bila untuk ibu menyusu berpuasa ni.
5. Pilihlah suplement yang tinggi sumber protein dan juga multinutrien.


Apa pula Rahsia Yati? 

Persediaan bila bulan puasa tiba. Yati pasti akan memilih suplemen yang bersesuai untuk ibu menyusu.

Pilihan Yati pastinya Set puasa Shaklee

🔸SAHUR = ESP + MEALSHAKE + Kurma
(bertenaga, kenyang, susu pekat dan banyak)
🔸BERBUKA = PERFORMANCE DRINK + MEALSHAKE
(kekal tak dah dahaga tak terhidrat, bertenaga)

Para ibu patut cuba rahsia yati ni.
Takkan menyesal kerana Yati sendiri dah 5tahun amalkan rahsia ini.

Lagi seronok tahun ini Performance drink ada perisa baru yang lagi sedap bila di cuba pasti jatuh cinta berkali-kali.


Mana nak dapatkan suplemen ini.

Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading

Sunday, 28 April 2019

Vivix Shaklee Bantu Perokok Tegar Berhenti


Pelbagai cara sudah di cuba untuk berhenti merokok. Tapi masih tidak dapat atasi ketagihan merokok ini. Setiap masalah pasti ada penyelesaian kan?

Jom cikedout apa yang Yati nak ceritakan ini. Pasti terasa macam alaa.. Kenapa lah tidak jumpa benda ini lama dulu. Dah banyak berhabis ni. 😪

Dah tahu ke apa itu Vivix?
Boleh lihat di entri ini
➡️ Apa itu Vivix? 


Ok. Bagaimana pula vivix shaklee ini boleh membantu perokok tegar berhenti merokok ?

1. Vivix Menghilangkan Ketagihan Nikotin

◆ Nikotin adalah antara bahan utama dalam rokok. Apabila perokok menghisap rokok, nikotin yang disedut tadi akan meresap ke dalam tubuh, termasuklah salur darah, sehinggalah ke dalam sel tubuh. Nikotin ini lah akan menyebabkan ketagihan merokok. Vivix akan mendetokskan nikotin tadi dari dalam darah, organ, otak dan sebagainya. Apabila nikotin sudah tiada, maka rasa ketagihan merokok tu akan hilang.
.
2. Menghilangkan Kesedapan Rasa Rokok.

◆  Orang yang merokok akan ada rasa satu feeling apabila dia hisap rokok. Sebab tu, apabila mereka mula berhenti merokok mereka merasa lain macam. Tapi dengan vivix, tiada lagi rasa kesedapan rasa rokok tu.
.
3. Kurangkan simptom Withdraw Bila Berhenti Merokok.

◆ Seperti yang kita tahu, apabila seseorang nak berhenti merokok secara mengejut akan menyebabkan mereka mengalami masalah kesihatan lain. Ini adalah kerana badan mereka terkejut dengan kedaaan yang tidak biasa (tidak merokok)Tapi dengan pengambilan VIVIX dan DTX Complex membantu badan untuk mendetoks kan segala benda berbahaya akibat merokok yang ada dalam organ badan kita terutamanya hati. DTX Complex memang di khaskan untuk hati yang rosak !Ini adalah kerana kandungan Vivix Shaklee itu sendiri yang bersifat antioksida yang sangat tinggi. Terhasil daripada buah anggur muscadine yang sangat tinggi kandungan revestrolnya.
.
Bagi mereka yang merokok, setiap sedutan daripada rokok itu menghasilkan beribu-ribu radikal bebas masuk dalam tubuh badan. Bayangkan satu batang rokok berapa kali sedutan .

Setelah mencuba Vivix ini apa yang dirasainya? ⤵️

VIVIX Shaklee bertindak untk menggantikan sel-sel yang telah rosak dengan sel-sel baru . Selepas beberapa hari mengambil sesudu teh, perokok akan merasakan seperti pahit bila mahu merokok. Seolah-olah seperti pertama kali mencuba rokok. Penyakit yang dikaitkan dengan merokok adalah penyakit jantung. Dengan vivix, bukan sahaja boleh hilangkan ketagihan merokok namun membantu untuk kurangkan masalah sakit jantung. Tetapi perlu konsisten pengambilannya.

BEBERAPA TESTIMONI YANG BERJAYA


Mahal ke Harga vivix ini? 
Cuba fikir mana lagi mahal bila bandingkan dengan Harga rokok yang di ambil berkotak-kotak setiap hari.
Contoh :
1 kotak = RM15
Sehari 3 kotak = RM45
Sebulan =???? Bukan ke RM1K++

Tapi Vivix ni bila beli 2 botol tak sampai pun RM1K ye.
Dapat macam-macam FREE lagi tau🤩



Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia

COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar
Continue Reading