GAMBAR PRODUK


10 May 2019

Tips Ibu Menyusu Di Bulan Puasa


Bila bulan puasa pasti para ibu menyusu berfikir nak puasa ke tidak ni.
Larat ke nak puasa. Nanti susu drop pula.

Inilah persoalan para ibu menyusu.

Jom ikuti cara yati yang mana menyusu tapi dapat puasa penuh
⤵️

Tahun ni berpuasa dengan menyusu anak umur 1 Tahun pula.
Dah duduk rumah mesti la nak mengempeng je.

Tapi Alhmdulillah Yati kuat untuk berpuasa macam tahun lepas juga.

Tips yang Yati amalkan. 

1. Mindset kena positif.
2. Kuantiti air yang diambil juga mesti cukup
3. Banyakkan sumber Sayuran dan buah-buahan segar
4. Sokongan keluarga terutamatanya suami.
Sebabnya bila suami bagi sokongan bolehlah kita dapatkan Mana-mana suplement yang sesuai bila untuk ibu menyusu berpuasa ni.
5. Pilihlah suplement yang tinggi sumber protein dan juga multinutrien.


Apa pula Rahsia Yati? 

Persediaan bila bulan puasa tiba. Yati pasti akan memilih suplemen yang bersesuai untuk ibu menyusu.

Pilihan Yati pastinya Set puasa Shaklee

🔸SAHUR = ESP + MEALSHAKE + Kurma
(bertenaga, kenyang, susu pekat dan banyak)
🔸BERBUKA = PERFORMANCE DRINK + MEALSHAKE
(kekal tak dah dahaga tak terhidrat, bertenaga)

Para ibu patut cuba rahsia yati ni.
Takkan menyesal kerana Yati sendiri dah 5tahun amalkan rahsia ini.

Lagi seronok tahun ini Performance drink ada perisa baru yang lagi sedap bila di cuba pasti jatuh cinta berkali-kali.


Mana nak dapatkan suplemen ini.

Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

No comments:

BACK TO HOMEPAGE