Monday, 17 June 2019

Promosi Shaklee 5 Hari Saja


Shaklee Promosi 5 hari buat mereka yang nak.......meh baca saranan saya

πŸ’₯Nak Puasa?
saya saran ESP masa sahur 
Bertenaga sepanjang hari, inshaAllah
Protein tulen ni

πŸ’₯Nak Detox?
saya saran DTX bagus untuk kesihatan hati, tapis toksin2x dengan efiksyen

πŸ’₯Tak suka minum susu tu?
saya saran ambil kalsium OSTEMATRIX setiap malam

πŸ’₯Selalu rasa tak sihat? boleh ikhtiar dengan NUTRIFERON berfungsi sebagai immune booster

πŸ’₯Nak tenaga booster pulak? Maka COQTROL-Plus lah jawabnya..sila2x order buat mereka yang selalu keletihan atau untuk kesihatan jantung

πŸ’₯Dan yang paling HOT Seller
Premium produk ni sebab hanya Shaklee Exclusive produk ni : VIVIX 
Banyak kebaikan dalam satu botol elok sangat bagi hadiah pada mak ayah

Hanya untuk 5 hari ye Offer ni
Bermula 19-23 Jun 2019

Nak order?
Boleh order sendiri iaitu melalui sistem Shaklee

www.shaklee2u.com.my 

Atau boleh order melalui saya
Hanya wasap saya ya

http://www.yati.com.wasap.my/60193024241/ShakleeCRAZYSALE

Terima kasih dan moga sihat selalu
Selamat Berpuasa 6 dibulan Syawal

Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..πŸ™‚
πŸ¦‹WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading

Friday, 14 June 2019

Promo Shaklee June 2019

SPECIAL PROMO JUNE 

Dah ke belum promo untuk bulan ni ? 😬

bulan ni special sangat sebab sempena bulan raya ni,
lepas berbagai juadah bakal terhidang depan mata.

makan tak pandang kiri kanan,
jadi promo omega guard is backkk !

untuk promo kalini;
✅ Beli 3 botol Omega Guard akan dapat 5% diskaun
✅ Beli 3 botol Zinc Plus akan dapat FREE 1 botol 



KELEBIHAN OMEGA GUARD :
πŸ“ untuk kesihatan jantung kita
πŸ“ kawal kolesterol dalam badan
πŸ“ merendahkan paras LDL kolesterol
πŸ“ membakar lemak dengan lebih cepat
πŸ“ kesihatan minda dan mata
πŸ“ kesihatan tulang dan sendi
πŸ“ membantu memiliki kulit yang cantik.
πŸ“ bantu masalah asma dan jangkitan sinus
πŸ“ mengurangkan masalah alahan kulit

KELEBIHAN ZINC PLUS:
πŸ’ untuk kesihatan kulit
πŸ’ cepatkan proses penyembuhan luka
πŸ’ mempertingkatkan sistem imun
πŸ’ atasi masalah rambut gugur serta melebatkam rambut
πŸ’ melindungi kesihatan prostat
πŸ’ bagus untuk kesihatan mata


Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..πŸ™‚
πŸ¦‹WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading