Friday, 5 July 2019

Suplemen Kesihatan Semasa Haji atau Umrah


Musim Haji sudah tiba. Tahniah pada yang bertuah terpilih menunaikan Haji pada tahun ini. 

Segala persiapan sudah dibuat. Bila disana kita pasti nak buat ibadah yang terbaik. So kesihatan kita pun mesti terjaga. 

Salah satu cara adalah dengan siapkan bekalan suplemen yang sesuai semasa beribadah nanti. 

Badan sihat ibadah terjaga. Semoga peroleh Haji yang mabrur. Amiin

Sini Yati sertakan setiap kebaikan dari suplemen yang sesuai. 

KEBAIKAN SETIAP PRODUK DALAM SET KESIHATAN HAJI DAN UMRAH SHAKLEE

Vita-lea – Multivitamin untuk membekalkan nutrisi yang lengkap dan cukup kepada kita kekal cergas dan bertenaga sepanjang masa di tanah suci.

Performance Drinks – Minuman tenaga yang digunakan oleh para atlit antarabangsa. Minuman ini sebagai bekalan supaya tidak terdehidrasi, mengekalkan stamina. memang boleh minum air zam-zam atau sebagainya tp takut pula klu anda akan selalu ke tandas. Jadi, PD penyelesaiannya.

Garlic – Berfungsi sebagai antivirus dan anti jangkitan kepada penyakit sejurusnya sebagai perisai kepada sistem imun badan anda sepanjang ibadah Haji.

Vitamin C – Meningkatkan imunisasi tubuh badan untuk melawan penyakit. Jarang selesema dengan vitamin C’ungkapan inilah selalu di dengar oleh pelanggan-pelanggan kami yang mengambil vitamin C. Vitamin C sangat sesuai untuk membina sistem imun dan mengurangkan risiko selesema dan tidak sebabkan kulit kering dan bersisik

Ostematrix – Mengelak kekejangan kaki akibat berjalan jauh. Membekalkan kalsium bagi menguatkan tulang untuk ibadah-ibadah yang memerlukan kekuatan fizikal di sana.

Omega guard – Mengurangkan sakit kepala, meningkatkan sistem imun tubuh, memelihari fungsi fungsi sendi dan anti-radang.

Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..🙂
🦋WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

0 comments: