Saturday, 3 August 2019

Promosi Vivix Shaklee Murah Ogos 2019

Promosi Vivix
Dah lama terliur nak rasa Vivix ni. Ramai sungguh yang cakap keberkesanan vivix ni. Bila la nak ada Promosi Murah.
Tengok ni
๐Ÿ‘‡


HARI INI tuan-tuan dan puan-puan . Bulan Ogos 2019 ni Shaklee dah announce Vivix ade promo gempak! 

๐ŸทBeli 2 Botol Vivix Diskaun 5%
       Harga RP (RM902.50) 

๐Ÿท๐ŸทBeli 6 Botol Vivix PERCUMA 1 Botol 
         "Maksudnya dapat 1 Botol yang
                Bernilai RM475"
        Harga RP (RM2850) 

Best kan Promosi Vivix ni Murah sangat ni. Berbaloi-baloi sangat harganya. Teruskan membaca ya. Di bawah ni ada lebih detail kenapa harganya yati cakap Murah.

Vivix ni adalah suplemen dalam bentuk cecair pekat merah yang bermanfaat untuk kesihatan.

Kenapa perlu dapatkan Vivix? 

๐Ÿ’–Produk boleh bantu baiki sel bermula dari DNA lagi
๐Ÿ’–Bantu upgrade sel dengan tambahkan enjin sel atau pun mitokondria tempat jana tenaga sel
๐Ÿ’– Bantu badan jadi sihat dan bertenaga
๐Ÿ’–Halang berlaku kerosakan sel

Semua nye kait dengan sel la. Sel kan unit yg paling kecik. Dari sel tu la terbentuknya jadi tisu. Dari tisu, terbentuknya jadi organ. Organ pula bergabung membentuk sistem badan.

So, nak betulkan sistem badan, kita mula betulkan sel dulu ๐Ÿค—

Jadi, siapa je yang boleh amalkan vivix ni?? Semua dari kita boleh amalkan vivix ni. Sesuai sangat. Dah la 1001 macam boleh ikhtiar dengan vivix ni

Biar vivix bantu anda untuk ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

-memelihara kesihatan jantung
-memelihara kesihatan otak
-memelihara kesihatan sistem imun
-memelihara kesihatan sendi
-perlindungan antioksidan
-anti penuaan
-merendahkan tekanan darah
-anti kanser 
-merendahkan tahap kolestrol
-menguatkan tulang
-mengurangkan atritis
-anti inflamasi
-menguatkan daya ingatan
-menghalang pembentukan tumor
-mengawal selia insulin (diabetes) 
-membantu glaukoma
-melegakan allergic & lelah
-menghalang alzheimer
-mencegah masalah prostat
-mengawal selia kelikatan darah
-memperbaiki kualiti tidur
-anti depresi
-memperbaiki sel kulit
-melambatkan penuaan
-menghilangkan kedut halus
-memutihkan kulit
-mempercepatkan penyembuhan luka
-membantu luka ibu bersalin cepat pulih
-menghilangkan jeragat/pigmentasi
-meningkatkan daya seksual
-meningkatkan tahap kesuburan
-meningkatkan pengeluaran sperma yg berkualiti


#PROMOSI VIVIX BULAN NI, MACAM MANA PULA?? 

Begini nilai cash back untuk pembelian vivix bulan ni
2 botol = RM36.10
4 botol = RM115.52
6 botol = RM250.80


Ingat ya hanya Ogos 2019 ni, Beli 6 botol, percuma 1 botol yang bernilai RM 475 lah..Saranan Yati kan kumpul order sama-sama dengan kawan-kawan atau ahli keluarga yang lain. Grab terus 1 set 6 botol vivix. Best kan๐Ÿ˜
Wehuuu

Udah la jimat 5% (lebih kurang RM30+) untuk setiap 2 botol. 

4 botol jimat 10% 
6 botol jimat 15%


Lagi sekali yati ingatkan ye penjimatan ni BULAN INI SAHAJA tau. BULAN OGOS 2019 SAHAJA. Beli Vivix ini dapat lagi 

๐Ÿ’ธFREE MEMBERSHIP
๐Ÿ’ธFREE POSTAGE 
๐Ÿ’ธRebate bermula dari RM30+

Lagi best Yati ajarkan cara ambil Vivix dengan cara yang berkesan mengikut masalah yang dihadapi. ๐Ÿ‘


Macam mana nak order?
Apa tunggu lagi klik je Wasap Yati
#FASTRESPOND

๐Ÿฆ‹WHATSAPP :
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

0 comments: