Sunday, 22 March 2020

Kebaikan Vitamin C Shaklee

Kebaikan Vitamin C untuk imun badan kita

πŸ‘‰Membantu memperkuat sistem IMUN yang melindungi sel daripada jangkitan virus dan sel abnormal.

πŸ‘‰ Membantu membaiki tisu, contohnya: menyembuhkan luka dan kulit.

πŸ‘‰ Membantu meningkatkan penyerapan zat besi, kalsium dan magnesium di dalam badan, komponen yang penting dan pembentukan kolagen, tisu penghubungan dan rawan yang sihat.


Harga Runcit 1 botol Vitamin C Shaklee
dengan mempunyai 180biji.



Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..πŸ™‚
πŸ¦‹WHATSAPP :
➧Whatsapp : Nutriyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading

Thursday, 19 March 2020

Doa Perlindungan dari Wabak Covid-19

Jom sama-sama kita berdoa memohon semoga diberi perlindungan dari Wabak Covid-19 yang makin menular. 


Juga kuatkan imuniti badan kita dengan pengambilan Vitamin C yang mencukupi. Sustained Release Vita C Shaklee yang 500mg sesuai diambil dengan kadar 1biji ke 4biji sehari iaitu maksimum 2000mg.


Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..πŸ™‚
πŸ¦‹WHATSAPP :
➧Whatsapp : Nutriyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading

Kebaikan Cinch Shake Shaklee Dengan Promosi 10%


 Kebaikan Cinch Shake Shaklee


Promosi Diskaun 10%
===================
Pilihan 3 perisa
πŸ‘‰ Coklat
πŸ‘‰ Cafe Latte
πŸ‘‰ Vanilla



Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..πŸ™‚
πŸ¦‹WHATSAPP :
➧Whatsapp : Nutriyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading

Gastrik Cara Atasi Dengan Cepat


Gastrik?
Apa cara nak atasinya ye?

ESP Shaklee ni sentiasa jadi rebutan semua orang.
.
Antaranya student, ibu mengandung, yang ikhtiar nak hamil, tengah berpantang, ibu menyusu,warga berusia, yang belum kawen dan dah berkawen dua2 pun boleh .

KHASIAT ESP UNTUK MASALAH GASTRIK
.
πŸ’₯ Mengurangkan keasidan dalam perut
πŸ’₯ Memgelakkan hakisan dinding perut
πŸ’₯ Membaiki tisu-tisu perut yang telah terhakis .

Ditambah dengan
🌺Peppermint yang membuang angin dan pedih ulu hati
🌺Ostematrix yang bantu neutralkan asid dalam perut dan melawaskan penghadaman.

Gastrik tidak menyerang lagi. 🀩


Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..πŸ™‚
πŸ¦‹WHATSAPP :
➧Whatsapp : Nutriyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar


Continue Reading

Tuesday, 17 March 2020

Covid-19 Tempat Pemeriksaan atau Hospital untuk Di hubungi

PATUHI ARAHAN SEMOGA BERMANFAAT

Peringatan Tambahan COVID-19.

 Jika anda merasakan anda dijangkiti, jangan pergi ke klinik biasa dan jangan pergi ke hospital tetapi sila hubungi terus ke cawangan kawalan penyakit berjangkit yang akan mempunyai pakar datang untuk memeriksa anda secara percuma. kongsi dan biarkan lebih banyak orang melihat / mengetahui!

 Malaysia mempunyai 26 tempat / hospital untuk memeriksa / menguruskan jangkitan positif / negatif terhadap kovid, antara lain (2019-nCoV)

 ● (Hospital tuanku Fauziah) kangar Perlis
 Tel: 04-9738000

 ● (Hospital Pulau Pinang) Pulau Pinang
 Tel: 04-2225333

 ● (Hospital Raja Permaisuri Bainun) Ipoh Perak
 Tel: 05-2085000

 ● (Hospital Sungai Buloh) Selangor
 Tel: 03-61454333

 ● (Hospital Kuala Lumpur)
 Tel: 03-26155555

 ● (Hospital Tuanku Ja'afar) Seremban Negeri Sembilan
 Tel: 06-7623333

 ● (Hospital Melaka) Melaka
 Tel: 06-2892344

 ● (Hospital Sultanah Aminah) johor Bahru
 Tel: 07-2231666

 ● (Hospital Tengku Ampuan Afzan) Kuantan Pahang
 Tel: 09-5133333

 ● (Hospital Sultanah Nur Zahirah) terengganu
 Tel: 09-6212121

 ● (Hospital Raja Perempuan Zainab II) Kota bharu
 Tel: 09-7452000

 ● (Hospital Kuala Krai) kelantan
 Tel: 09-9666333

 ● (Hospital Tumpat) kelantan
 Tel: 09-7263000

 ● (Hospital Sultanah Bahiyah) alor Setar
 Tel: 04-7406233

 ● (Hospital Sultanah Maliha) langkawi
 Tel: 04-9663333

 ● (Hospital Labuan) Tel: 087-423922 / 423919

 ● (Hospital Queen Elizabeth) Sabah
 Tel: 088-517555

 ● (Hospital Duchess Of Kent, Sandakan)
 Tel: 089-248600.

- Sarawak ada 4 hospital besar iaitu Hospital Umum Sarawak Kuching, Hospital Sibu,Hospital Bintulu dan Hospital Miri yang mengendalikan kes COVID-19

 Tolong bantu orang lain yang juga membantu diri anda.

Semoga bermanfaat ☺️
 πŸ™πŸ™‡πŸ»πŸ‘πŸ₯°πŸ‘
Continue Reading

Sunday, 15 March 2020

Promosi Shaklee Ramadan 2020


Promosi Sempena Kedatangan Ramadhan
DISKAUN 10%
Membekalkan tenaga juga tidak keletihan bila berpuasa. Bukan hanya untuk dewasa. Tapi juga sesuai untuk Kanak-kanak.

CINCH MIX (Perisa Coklat, Latte, Vanilla)
==========

PENGANTI MAKANAN BERAT
TENAGA SEHARIAN
TAK CEPAT LAPAR
 BAKAR LEMAK GANTI OTOT

CINCH TEA
==========

Cinch tea tu takkan buat mengantuk
Rasa lebih cergas

Bila minum lepas berbuka
Boleh la solat terawih tanpa rasa penat

@ masa bangun malam
Minum ni dulu then solat sunat
Badan cergas tak rasa mengantuk

Bila minum lepas sahur sebelum imsak tu..
Tak rasa mengantuk bila kerja kul 8-10 tu pagi..
Almaklumlah..bangun awal sahur kan😍


MEALSHAKE
===========


Bagi anak minum ni masa berpuasa
Multivitamin untuk kanak2
Rasa kenyang dan cergas
Ganti sarapan / nasi
Sangat sedap boleh mix air susu/ milo / coklat.
Bagi masa sahur

Anak2 cergas tak letih sepanjang hari.

Ni memang semua set wajib bagi Yati sekeluarga.

Anda bila lagi?
Jom selit order awal2 sebelum SOLD OUT.

Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..πŸ™‚
πŸ¦‹WHATSAPP :
➧Whatsapp : Nutriyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

#NutriyatiShaklee
#shakleeramadan
Continue Reading

Promosi ResV Vivix Kapsul


RES-V VIVIX CAPSULE

πŸ‘‰Mudah di bawa ke mana-mana
πŸ‘‰Kekal segar 24 bulan
πŸ‘‰Tak perlu simpan dalam peti!
πŸ‘‰Ada 60 kapsul so boleh la budget untuk makan berapa lama 😍

Hidup lebih sihat dan Bertenaga dengan Khasiat Polifenol . Khasiat Terbaik RES-V .

πŸ‡ Kekal Sihat
πŸ‡ Peredaran Darah Yang Sihat dan lancar
πŸ‡ Tahap Gula Darah Yang Sihat
πŸ‡ Menyokong Detox Yang Berkesan
πŸ‡ Fungsi Otak yang sihat
πŸ‡ Meningkatkan Tenaga dan Kekuatan Otot
πŸ‡ Perkembangan Sel Yang Sihat
πŸ‡ Memelihara Dan Menyokong Kesihatan Sendi
πŸ‡Memelihara Kesihatan jantung

Nutrien Penting Untuk Kesihatan Sel dalaman !

Nak jimat berganda?

Dengan maintain kesihatan setiap bulan dengan ResV
✓ Hanya dengan RM2488 BELIAN 6 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL
✓ Dapat pula pulangan wang tunai sebanyak RM256

Promosi

✅Beli 2 Botol Off 5%

✅Beli 6 Percuma 1 Botol!


Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..πŸ™‚
πŸ¦‹WHATSAPP :
➧Whatsapp : Nutriyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar


Continue Reading