Thursday, 16 July 2020

Ikhtiar Hamil Dengan Shaklee



Ramai yang sudah cuba macam-macam produk untuk ikhtiar hamil. Tapi masih belum berjaya. Di Sini Yati ingin kongsikan bagaimana dengan Shaklee untuk ikhtiar Hamil. 

VIVIX

Vivix shaklee mempunyai kandungan Resveratrol yang sangat tinggi. Resveratrol ini bertindak sebagai anti-oksidan yang kuat berbanding anti-oksidan yang lain. Ini bermaksud, tinggi anti-oksidan maka semakin berkuranglah "Oxidative Damage". Dengan kata yang mudah, lebih banyak oxidative damage lebih banyak sel menjadi rosak, begitulah sebaliknya.
.
Fungsi Resveratrol itu tadi juga adalah melindungi telur yang belum atau hampir atau sudah matang daripada oxidate damage. Apabila telur yang 'dilindungi' ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN. Vivix Shaklee mempunyai salah satu mekanisma untuk memperbaiki sel-sel yang rosak atau abnormal.
.
Kesimpulannya, Vivix juga membantu meningkatkan kesihatan lelaki dan wanita dengan meningkatkan lagi kualiti benih telur, memanjangkan jangka hayat telur dan sekaligus meningkatkan peluang untuk disenyawakan.


GLA COMPLEX

GLA Complex Shaklee mengandungi asid gamma linolenik (GLA) dari minyak borage, asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. Bioavailabitinya dibuktikan secara klinikal di mana ia mampu menyerap ke dalam sel dan tisu dengan lebih baik
.
Meningkatkan kesuburan dengan cara membentuk persekitaran rahim yang sihat dan membantu wanita dalam menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan.
.
Pengambilan GLA membantu menjadikan cecair serviks lebih subur, nipis, jelas dan elastik bagi memudahkan sperma untuk melalui rahim dan tiub fallopio. Cecair serviks ini juga membantu sperma untuk terus hidup lebih lama di dalam tiub fallopio, dan membolehkan proses persenyawaan berlaku walaupun hubungan seksual dilakukan sebelum masa ovulasi sebenar.

Lihat testimoni yang berjaya dengan set kesuburan Shaklee ini. 






Boleh Dapatkan KONSULTASI CARA MAKAN BERKESAN dari Yati ya πŸ™‚

Agen Shaklee Readystok 019-3024241

Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..πŸ™‚
πŸ¦‹WHATSAPP :
➧Whatsapp : Nutriyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading

Wednesday, 1 July 2020

ResV Vivix Kapsul



Vita C tak ade stok?

Tapi ResV ada ye kawan-kawan semua ni sementara stok masih ada! Limited juga! 

Kenapa ResV? 
Dalam ResV ni ada blackcurrant yangmana mengandungi sumber vitamin C 4x ganda lebih power dari buah oren tau!! 

So sesuai sangat bagi yang nak tingkatkan imunisasi badan tu. 
Dan juga ResV untuk yang nak rasa lebih tenaga
Lagi?
✔️Untuk yang nak kawal paras gula 
✔️Untuk yang nak kawal kolestrol dan tekanan darah
✔️Untuk yang nak TTC / ikhtiar hamil

Sudah ramai yang ambil ResV ini dan rasai kesan yang sangat positif. Sini ikuti testimoni dari pengguna ResV 
⤵️


Jangan tunggu lama-lama ye ResV tengah murah ni.. Tarikh luput pun lama lagi May 2021 TAMBAH lagi dapat FREE membership Shaklee dan FREE pos!

KLIK di sini ye
RESV vivix Kapsul
https://wa.me/60193024241?text=NakResV

#NutriyatiShaklee
#ResVshaklee 

Untuk Order dan konsultan hubungi Yati..πŸ™‚
πŸ¦‹WHATSAPP :
➧Whatsapp : Nutriyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

Continue Reading