Sunday, 27 September 2020

Set Kulit Cantik Bersama Shaklee | Nutriyati

 


๐Ÿ™ˆMALUNYA

KULIT MUKA SENDIRI TAK CANTIK!!


Muka gelap dah tu kusam pula!! Bila nak nampak gebu flawless ni??


BOLEH SANGAT.

Guna aje Set Cantik Shaklee! Bukan untuk cerahkan kulit je, buat kulit jadi moist dan glowing sekali!


Dalam Set Cantik Shaklee ni

ada ESP dan Vitamin C Plus


Apa kesannya pada kulit dan tubuh badan kita bila ambil set cantik ni ye:


Vita-C plus

------------------

๐ŸŒผ Cerahkan kulit

๐ŸŒผ Pudarkan parut

๐ŸŒผ Membentuk collagen 

๐ŸŒผ Tingkatkan imun badan

๐ŸŒผ Cepat keringkan luka

๐ŸŒผ Mencegah pigmentasi kulit 

๐ŸŒผ Atasi kulit kering



ESP

=====

๐Ÿถ Mencerahkan dan menganjalkan kulit 

๐Ÿถ Mengatasi masalah parut dan jeragat

๐Ÿถ Mempercepat penyembuhan luka 

๐Ÿถ Memberi rasa kenyang lebih lama 

๐Ÿถ Menganjalkan payu dara & punggung 

๐Ÿถ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati 

๐Ÿถ Memberikan lebih tenaga 

๐Ÿถ Mengatasi masalah cepat letih / lesu 

๐Ÿถ Membantu untuk kawal selera makan(sesuai untuk yg nak loss weight)



WOWW bestnya ๐Ÿ˜

Banyak dah positive feedback dari pengguna Shaklee. Yela guna nak kulit cantik tapi dapat lebih dari tu taw๐Ÿคญ


POSITIVE FEEDBACK

===================





Jom cantik bersama Set Cantik Shaklee๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ


#NutriyatiShaklee

#shakleereadystockbangi

#espshaklee

#espbangi

#vitacshaklee


Order dan konsultan hubungi Yati..๐Ÿ™‚

๐Ÿฆ‹WHATSAPP :
➧Whatsapp : Nutriyati 0193024241
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD  Bangi, Kajang dan sekitar

0 comments: